Apua kesän kiusoihin

HYDROCORTISON LIEVITTÄÄ KUTINAA

HYDROCORTISON 0,5 % (20 ja 50 g), HYDROCORTISON 1 % (10, 20, 50 ja 100 g) ja HYDROCORTISON 2,5 % (20, 50 ja 100 g) -emulsiovoiteita käytetään allergisten ihottumien hoitoon ja muusta ärsytyksestä johtuviin ihon oireisiin, kuten auringon polttamalle iholle, hyönteisten puremiin sekä lasten vaippa- ja taiveihottumiin. HYDROCORTISON 10 MG/ML LIUOS IHOLLE (30 ja 100 ml) on tarkoitettu päänahan ihottumiin ja hilseilevään hiuspohjaan. Tutustu pakkausselosteeseen. Vaikuttava aine on hydrokortisoni. Markkinoija: Orion. 

Hydrocortisonia on kolmea eri vahvuutta. Usein jo lyhytaikainen hoito rauhoittaa ärtyneen ihon. Orionin Hydrocortison-liuos on tarkoitettu päänahan ihottumiin ja erityisesti hilseilevään hiuspohjaan. Käyttö: Levitä voidetta 1–3 kertaa päivässä. Oireiden lievittyessä riittää tavallisesti voitelu kerran päivässä. Liuos: Pieni määrä (1–3 ml) hierotaan päänahkaan kahdesti päivässä. Säilytys: Voiteet alle 25 °C, liuos jääkaapissa (2–8 °C). Sv-korvattavuus: Emulsiovoide 1 % 100 g ja 2,5 % 100 g sekä liuos iholle 100 ml ovat sv-peruskorvattavia reseptillä. Emulsiovoide allergiselle ja ärtyneelle iholle. Hydrocortison vähentää tulehdusta ja lievittää kutinaa. Vaikuttava aine on hydrokortisoni. Käytetään paikallisesti ihottumiin ja allergioihin silloin, kun iho ei ole infektoitunut. Lisätietoja itsehoitoapteekki.fi

PANTYSON ALLERGISEN IHON HOITOON


PANTYSON 10 g, 20 g ja 100 g sopii ihon allergisten oireiden hoitoon. Sitä käytetään myös muusta ärsytyksestä johtuviin oireisiin, kuten auringon polttaman ihon hoitoon, hyönteisten puremiin ja lyhytaikaisesti vaippaihottuman hoitoon. Markkinoija: Orion.

Hoitovoide allergiselle ja ärtyneelle iholle, auringon polttamalle iholle ja hyönteisten puremiin. Voiteen sisältämä hydrokortisoni (1 %) vähentää kutinaa, punoitusta ja turvotusta, dekspantenoli (2 %) puolestaan nopeuttaa ihon paranemista. Pantysonia käytetään allergisten ihoreaktioiden, atooppisen ekseeman, auringon polttaman sekä hyönteisten puremien ja pistosten ärsyttämän ihon hoitoon. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Lisätietoja itsehoitoapteekki.fi

HYTTYSÄSSÄ+ SUOJAA MONIPUOLISESTI

HYTTYSÄSSÄ+ on tehokas hyönteiskarkote, jonka vaikuttava aine on 50 % DEET. Tuote suojaa hyttysiltä myös trooppisilla zikavirus- ja malaria-alueilla ja sopii hyvin Lapin vaellukselle. Karkote soveltuu vain yli 17-vuotiaille. Käytetään vain sellaisille ihoalueille, joita ei ole mahdollista suojata vaatteilla. Saa käyttää vain kerran vuorokaudessa. Vältettävä kontaktia silmiin, limakalvoille ja vahingoittuneelle iholle. Markkinoija: Biocodex. 

ASEPT PUHDISTAA JA DESINFIOI

ASEPT (100 ml) -suihke puhdistaa ja desinfioi pienet haavat, naarmut sekä ihovauriot. Antiseptinen liuos sopii myös hyönteisten puremien ja auringon polttaman ihon puhdistukseen. Suihketta on miellyttävä käyttää, sillä se ei kirvele iholla. Sopii koko perheelle. Markkinoija: Vitabalans.

CCS ALOE VERA VIILENTÄÄ JA RAUHOITTAA

CCS ALOE VERA -tuotteet sopivat ihon kosteutukseen, viilentämiseen ja rauhoittamiseen. CCS ALOE VERA GEELIÄ (125 ml) ja CCS ALOE VERA SPRAYTÄ (150 ml) voi käyttää päivittäin koko vartalolle ja kasvoille. Nopeasti imeytyvä kirkas ja öljytön geeli ja helppokäyttöinen suihke sisältävät 92 prosenttia aloe veraa. Tuotteet auttavat myös lievittämään hyönteistenpistojen sekä auringon ärsyttämää ihoa. Markkinoija: Karo Healthcare. 

GYNOLACTA PALAUTTAA LUONTAISEN HAPPAMUUDEN

GYNOLACTA (8 tabl.) -emätintabletit sisältävät maitohappoa, joka vahvistaa ja palauttaa emättimen luontaisen happamuuden. Emätintabletit on suunnattu bakteerivaginoosin hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä. Markkinoija: Vitabalans. 

FRONTPRO SUOJAA PUUTIAISILTA JA KIRPUILTA

FRONTPRO® PURUTABLETTI on maittava ja helppo suojaustapa koirille puutiaisia ja kirppuja vastaan. Yksi purutabletti riittää 30 päivän ajaksi ja sen voi antaa ruoan kanssa tai ilman. Tutustu pakkausselosteeseen. Markkinoija: Vetcare.

Frontpro (afoksolaneeri) purutabletit koirien ulkoloisia vastaan. Käyttöaiheet: Koiralle puutiais- ja kirpputartuntojen hoitoon. Vaikutus: Yksi hoitokerta tappaa puutiaiset enimmillään yhden kuukauden ajaksi. Koiran kirpputartuntojen hoito vähintään 5 viikon ajan. Haittavaikutukset: Neurologisia oireita (kouristuksia, ataksiaa ja lihasvapinaa), kutinaa, letargiaa, ruokahaluttomuutta ja lieviä maha-suoli-kanavan vaikutuksia (oksentelua, ripulia) on raportoitu hyvin harvoin. Raportoidut haittavaikutukset olivat useimmiten lyhytkestoisia ja menivät itsestään ohi. Tiineys ja laktaatio: Voidaan käyttää tiineillä, imettävillä ja siitokseen käytettävillä nartuilla. Käyttöön liittyvät erityiset varotoimet: Alle 8 viikon ikäisille pennuille ja/tai alle 2 kg:n painoisille koirille vain eläinlääkärin arvion perusteella. Pakkauskoot ja annostelu: Pakkauksessa kolme purutablettia. 11 mg; 2–4 kg, 28 mg; > 4–10 kg, 68 mg; > 10–25 kg ja 136 mg; > 25–50 kg. Yli 50 kg:n painoisille koirille annetaan tarkoituksenmukainen yhdistelmä eri-/samanvahvuisia purutabletteja. Myyntiluvan haltija: Boehringer Ingelheim Vetmedica GmbH.

TRIX PUNKKILASSO ON KÄTEVÄ PUNKINPOISTAJA

TRIX PUNKKILASSO on kivuton ja helppokäyttöinen punkinpoistaja, jonka avulla irrottaa punkin nopeasti ja kivuttomasti. Lasson pitkä ja kapea muotoilu tekee käytöstä helppoa lemmikin korvan, paksun turkin ja muiden vaikeiden paikkojen kanssa. Turvallinen käyttää sekä ihmisille että eläimille. Markkinoija: Karo Healthcare.

 

 

 

Apteekkihaku