Aurinkoista energiaa

KUN VIHDOIN saimme kesäsään, tuntui siltä, että antaa auringon vain porottaa ja lämmittää. Oli sellainen olo, että iho imee D-vitamiinia pimeän talven ja kolean keväänjälkeen. Muutama vuosikymmen sitten ruskettunut iho oli viesti terveydestä, nyt se on oikeastaan päinvastoin. Omaa hyvinvointiaan ajattelevat suojaavat ihonsa vaatteilla jaaurinkosuojatuotteilla. Varjostakin saa apua.

ITSE NAUTIN auringosta ja saan siitä energiaa. Varsinkin veneillessä pitää kuitenkin muistaa ottaa mukaan aurinkovoiteet ja -puikot, joilla voi suojata kasvojen herkästi palavaa ihoa. Olen myös vuosien varrella oppinut tarkastamaan sen, etten käytä vanhentuneita tuotteita. Ja suojakertoimien määrä on noussut, kun tietämys auringon vaaroista iholle on kasvanut.

LÄHIAPTEEKKI-KETJUN APTEEKEISSA on ollut kiireinen kevät. Koronaepidemia on aiheuttanut lisätyötä, kun olemme varmistaneet niin asiakkaidemme kuin henkilökunnankin turvallisuuden. Apteekkimme ovat pystyneet palvelemaan asiakkaita joustavasti. Kriisin alussa ilmenneen hamstrauksenkin saimme nopeasti tasapainoon, kun tukkuliikkeiden toimitukset normalisoituivat. Apteekkiemme ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta takaa asioinnin turvallisuuden myös poikkeusolosuhteissa.

ERISTÄYTYMINEN JA turvavälit vaikuttavat arkeen monillakin tavoilla. Meillä kotona se vaikutti myös juhlaan, kun vietimme tyttären lakkiaisia virtuaalisesti ja kotona vain perheen kesken. Vaikka isomman juhlan aika on vasta elokuussa, toivon, että sosiaalista kanssakäymistä olisi kesällä viime kuukausia enemmän. Auringon lisäksi saan energiaa myös ihmisistä.

SIRKKU KEMPPAINEN

Toimitusjohtaja, Lähiapteekit Oy