Katse kohti tulevaa

VUOSI 2020 jää mieliin poikkeuksellisena vuotena, jolloin virus yritti lannistaa koko maailman. Onneksi vastuulliset kansalaiset ja toimiva terveydenhuoltojärjestelmämme ovat pysyneet voimakkaina, ja olemme voineet vastata ajan koviin haasteisiin. Poikkeusolot ovat näkyneet myös apteekeissa, joissa niin henkilökunnan kuin asiakkaidenkin turvallisuudesta on pidetty huolta. Apteekit ovat vahva lenkki terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen ketjussa.

PALJOSTA ON kuitenkin jouduttu luopumaan. Sukulaisia ja ystäviä on pitänyt tavata etänä tai ainakin pitkillä turvaväleillä. Harrastukset ja kulttuurielämykset on pitänyt siirtää eteenpäin. Monen joulukin meni pienemmässä piirissä kuin aiemmin. Vaikka itse ja läheisemme olisivat onneksi pysyneet terveinä, on mennyt vuosi vienyt voimia. Puhumattakaan heistä, jotka ovat saaneet tartunnan. Jätetään tämä taakka kuitenkin vuoteen 2020 ja suunnataan kevyemmin mielin ja kokemuksista voimistuneina uuteen vuoteen.

LÄHIAPTEEKIT-KETJU on kasvanut vuoden aikana. Toimipisteitä on jo 26 ympäri Suomen etelärannikolta Lappiin saakka.

NYT ON aika napata muistojen koriin hyvät hetket vuodesta 2020, joita varmasti saimme viruksesta huolimatta kokea. Aina voi nähdä asiat positiivisessakin valossa. Hyvää uutta vuotta 2021!

SIRKKU KEMPPAINEN
Toimitusjohtaja
Lähiapteekit Oy