Loma kantaa syksyyn

SAAMME VOIMAA koko loppuvuodeksi taakse jo jääneistä kesäkuun valoisista öistä ja tulevan heinäkuun hellivän lempeästä säästä. Monelle meistä kesäloma on vuoden pisin lomajakso, jolloin ehtii kaiken puuhastelun keskellä myös levätä. Tai ainakin olisi hyvä muistaa pysähtyä ja hengähtää hetki. Lomakalenteria ei kannata täyttää liian innokkaasti, koska löhöilykin on välillä terveellistä. Ehkä korona-ajasta olemme oppineet sen, että aikaa voi viettää mukavasti myös kotona ja pienessä piirissä.

LUONTO ANTAA kaikkina vuodenaikoina energiaa – kesällä Saaristomeren maisemat luovat mielenrauhaa, syksyllä koiran iltalenkillä voi nauttia ruskasta ja talvella hiihtolatu kutsuu kuntoilemaan. Kevään heräävä vihreys on vieläkin mielessä, vaikka välillä kauniin keltaisena rehottavat voikukat muuttavat kotipuutarhurin raivoisaksi kitkijäksi.

LUONTO JA ympäristö ovat tärkeitä ja suojeltavia asioita myös Lähiapteekeissa. Teemme ympäristötyötä muun muassa lajiteltujen lääkejätteiden kierrätyksessä. Verkkopalvelussamme kerromme lääkkeiden ympäristöluokituksen etenemisestä. On hienoa, että lääkevalmistajatkin ovat mukana selvitystyössä ja ponnistelevat ympäristömme hyväksi.

AURINKO ANTAA energiaa ja D-vitamiinia, mutta paahtavalta paisteelta on hyvä suojautua. Lähiapteekkien hyllyiltä löydät monipuolisen valikoiman aurinkotuotteita. Myös huulet on hyvä suojata, koska auringon UV-säteily voi aktivoida huuliherpeksen.

Levollista kesää!

SIRKKU KEMPPAINEN

Toimitusjohtaja

Lähiapteekit Oy