Uusi aktiivinen Lähiapteekit -ketju aloitti

TERVETULOA UUDEN suomalaisen, apteekkarien omistaman Lähiapteekkien asiakaslehden ja nettisivujen lukijaksi. Lähiapteekit tuottaa palveluja jäsenapteekeilleen, jotta ne voivat tarjota tunnetuista apteekkituotteista hyviä kuukausietuja asiakkailleen.

LÄHIAPTEEKIT-APTEEKKEJA on ympäri Suomen etelärannikolta Lappiin saakka. Meille on tärkeää tarjota luottamuksellista ja henkilökohtaista asiakaspalvelua lähellä sinua siellä, missä muutenkin asioit. Haluamme huolehtia asiakkaidemme hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Saat meiltä tukea ja apua, olipa kyse sitten terveyden ylläpitämisestä tai lääkehoidosta. Vaikka panostamme lähipalveluihin, kehittävät jäsenapteekkimme myös uusia digitaalisia palvelutapoja asiakaskokemuksen monipuolistamiseen.

VAIHTELEVAN JA monipuolisen kesän jälkeen olemme siirtymässä syksyyn. Nyt on hyväpitää huolta kesän aikana kerätystä hyvinvoinnista ja vastustuskyvystä. On tärkeää olla hyvissä voimissa syksyn flunssakausien lähestyessä. Syksyinen luonto ja metsät tarjoavat puolestaan mainion mahdollisuuden liikuntaan ja henkiseen virkistykseen.

HEIKKI PEURA

Hangon apteekin apteekkari, Lähiapteekit Oy