5 tuotetta aurinkoon

Lähiapteekkien vinkit kesään ja paisteelta suojautumiseen.

1. BIO-KAROTEN + E (60 ja 150 kaps.) sisältää beetakaroteenia helposti imeytyvässä ja pysyvässä muodossa sekä luonnollista E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Kapseleilla pyritään päivettämään ihon sävyä beetakaroteenin avulla ilman auringonvalon tai säteilyn vaikutusta.

Markkinoija: Pharma Nord

2. APTEEKKI ALOE VERA SPRAY (200 ml) on hajustamaton suihke, joka rauhoittaa, kosteuttaa ja viilentää ihoa. Hienojakoinen suihke on helppo levittää iholle tarvittaessa esimerkiksi auringolle altistumisen jälkeen. Hajustamaton tuote sisältää 98 % Aloe Veraa ja ihoa hoitavaa pantenolia.

Markkinoija: Medifon

3. ACO SUN ULTRA LIGHT FACE FLUIDSPF50+ (40 ml) on kosteuttava ja kevyt nestemäinen aurinkovoide, joka sisältää hyaluronihappoa ja antioksidantteja, jotka suojaavat ilmansaasteilta. Laajakirjoinen suoja ja fotostabiilit UVA- ja UVB-
suodattimet suojaavat pigmentaatioilta ja HEV-valolta. Suunniteltu herkälle iholle ja sopii myös silmänympärysiholle.

Markkinoija: Perrigo

4. ATOPIK ITSERUSKETTAVA KASVOVESI (100 ml) tuo kasvoille luonnollisen ja tasaisen päivettyneen sävyn. Sisältää antioksidanttista metsämustikkaa ja rauhoittavaa kaurauutetta. ATOPIK SPF 30 SÄVYTTÄVÄ AURINKOSUOJA (30 ml) on kevyt ja hyvin levittyvä kasvoille tarkoitettu tuote, joka suojaa UVB- ja UVA- säteiltä ja tuo iholle kevyen sävyn. Sisältää fysikaalisia mineraaliaurinkosuoja-aineita ilman nanopartikkeleita.

Markkinoija: Berner

5. FAVORA KIINTEYTTÄVÄ PÄIVÄVOIDE SK 30 suojaa ihoa auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä päivän aikana kosteuttaen ja kiinteyttäen. Kiinteyttävä peptidiyhdiste ja kosteuttavat ainesosat, niasiiniamidi eli B3-vitamiini ja E-vitamiini auttavat aktivoimaan ihon luonnollisia toimintoja ikääntymistä vastaan.

Markkinoija: Orion Pharma