5 tuotetta aurinkoon

Auringon paahteelta on hyvä suojautua vaatteilla ja aurinkotuotteilla. Kesällä iho kaipaa myös kosteutta. Tässä Lähiapteekkien aurinkoiset vinkit hellepäiviin.

1. Auringossa ollessa on hyvä suojata kasvot paahteelta. ACO SUN Ultra Light Face Fluid SPF 50+ hajusteeton (40 ml) -aurinkovoiteessa on kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus, joka jättää ihon mattapintaiseksi. Voide sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa. Sopii hyvin myös herkälle silmänympärysiholle.

Markkinoija: Perrigo

2. On tärkeää muistaa suojata lasten iho auringolta. ACO Sun Kids Mousse SPF 50 hajusteeton (150 ml) on erityisesti lasten herkälle iholle suunniteltu aurinkovaahto. Vaahto on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti ihoon tahraamatta. Sopii levitettäväksi kostealle iholle ja on veden- ja hiekankestävä.


Markkinoija: Perrigo

3. Helppous lisää aurinkotuotteen käyttöä. APTEEKKI
Aloe Vera suihke
(200 ml) on kevyt suihke, joka auttaa
rauhoittamaan, kosteuttamaan ja viilentämään ihoa esimerkiksi auringonoton jälkeen. Tuote sisältää 98 prosenttia Aloe Veraa sekä hoitavaa pantenolia. Suihke on tuoksuton ja säilöntäaineeton.

Markkinoija: Medifon

4. Koko perhe ja varsinkin lapset kaipaavat suojaa auringolta. Avène Sun Spray for Children SPF 50+ (200 ml) on kevyt, vedenkestävä ja hyvin levittyvä aurinkospray kasvoille ja vartalolle. Soveltuu koko perheelle ja erityisesti yli 3-vuotiaille. Hajusteeton tuote on silikoniton, parabeeniton, alkoholiton ja oktokryleenitön.

Markkinoija: Pierre Fabre

5. Aurinko saa ihon tuntumaan kuivalta. Kosteuttava Favora päivävoide (50 ml) on korkean UVA- ja UVB-suojan
(SK 30) sisältävä voide. Ihoa kosteuttaa myös auringolta suojaava Heleyttävä BB-voide SK 30 (40 ml), joka tasoittaa ihon sävyä. Molemmat voiteet sisältävät betaiinia ja E-vitamiinia. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.


Markkinoija: Orion

Koonnut: Johanna Pelto-Timperi