5 Tuotetta hiihtoreppuun

Lähde ladulle Lähiapteekkien kautta. Apteekista nappaat näppärästi mukaan hyödylliset tuotteet hiihtoretkelle ja laskettelumatkalle. Poimi tästä pohjoisimman Lähiapteekin kampanjapäällikön Anu Schemeikan vinkit sporttiseen talveen.

1. Hemmottele talven kuivattamia kantapäitä Schollin hajusteettomalla Active Repair K+ -voiteella. Nopeasti imeytyvä voide korjaa tehokkaasti halkeamia sekä epätasaisuutta ja vähentää epämukavuuden tunnetta. Tuote edistää ihon luonnollista paranemista.

2. Unohda krampit ja suonenvedot MagneCit -ravintolisän avulla. Hyvin imeytyvä magnesiumsitraattivalmiste löytyy nieltävänä tai pureskeltavana tablettina. Magnesium osallistuu solujen energian muodostukseen ja lisää suorituskykyä. Lisäksi sitä tarvitaan D-vitamiinin synteesissä ja se vaikuttaa näin myös luuston hyvinvointiin.

3. Triple Dry Roll On pitää kainalot kuivina kovassakin menossa. Voimakkaasti tai normaalisti hikoileville suunniteltu alkoholiton antiperspirantti sopii niin naisille kuin miehille. Triple Dry estää hikoilun tehokkaasti ja luotettavasti.

4. Auringolta kannattaa suojautua myös talvella. Hajusteeton ACO Sun Stick SPF 50+ -aurinkosuojapuikko soveltuu erityisesti kasvoille ja korvalehdille. Canola-öljyä ja E-vitamiinia sisältävä ACO Sun Lip Balm SPF 30 suojaa, kosteuttaa ja pehmentää huulia. Kätevän kokoiset tuotteet sujahtavat helposti vaikka taskuun.

5. Huomaamaton ja vedenpitävä Apteekki Rakkolaastari varmistaa onnistuneet laskut hankaumista huolimatta. Laastarit sisältävät hydrokolloidia, joka sitoo itseensä liikakosteutta ja muodostaa optimaalisen paranemisympäristön. Lisäksi ne suojaavat lialta ja mikrobeilta sekä lievittävät välittömästi kipua ja paineen tunnetta.

Koonnut: Elina Vainio Kuvat: Valmistajat