5 tuotetta joululahjaksi

Joulupukin konttiin on helppo sujauttaa lahjaksi hyvinvointia ja hyvää oloa. Tässä Lähiapteekkisi vinkkejä.

1. Lahjaksi voi antaa lämpöä lihaksille ja nivelille. ThermaCare-lämpötyynyt ovat ratkaisu erityisesti lihasjännityksen ja ylikuormituksen aiheuttamiin kipuihin hartioissa ja alaselässä. Ne tuottavat lämpöä 8 tuntia, ja lämmön vaikutus jatkuu vielä sen jälkeenkin seuraavat 8 tuntia lievittäen kipua. ThermaCare ei sisällä lääkeaineita. Pakkauskoot: hartianiska/niska 3 lämpötyynyä, alaselkä 2 lämpötyynyä.

Markkinoija: Navamedic

2. Verenpainetta tulee seurata säännöllisesti ja anna lahjan auttaa siinä. Omron M3 on helppokäyttöinen ja luotettava olkavarsiverenpainemittari. Mittaus sujuu vain yhtä nappia painamalla ja helposti tulkittava tulos näkyy suurikokoisella näytöllä. Laitteessa on pehmeä mansetti ja se sopii käyttäjälle, jonka olkavarren ympärysmitta on 22–42 senttiä. Merkkivalo ilmaisee automaattisesti, mikäli verenpaine on yli tavoitearvon (135/85).

Markkinoija: Berner

3. Lahjaksi kauniit hiukset. Apteq Biotiini extra (60 ja 180 kaps.) on Suomessa kehitetty, ainutlaatuinen yhdistelmä hiuksien, kynsien ja ihon hyvinvointiin. Ravintolisän ainesosat tukevat monipuolisesti niiden uusiutumista ja hyvinvointia aktivoimalla muun muassa keratiinisynteesiä ja solujen uusiutumisprosessia. Hyvin imeytyvässä bisglysinaatti-muodossa oleva sinkki pitää hiukset, kynnet ja ihon terveenä. Valmisteen sisältämä bambu-uute on hyvä piin lähde, ja tukee sisäisesti ulkoista kauneutta.

Markkinoija: Fennogate

4. Kosmetiikka on aina hyvä lahja. Favora kiinteyttävän hoitolinjan – tuotteet on kehitetty aikuiselle iholle. Tuotteiden kiinteyttävät, ravitsevat ja silottavat ainesosat auttavat palauttamaan ihon luonnollista täyteläisyyttä sekä häivyttämään juonteita ja ryppyjä. Sarjaan kuuluvat Favora seerumi, silmänympärysvoide sekä päivä- ja yövoide (SK 30). Sopivat herkälle iholle.

Markkinoija: Orion

5. Hyvin imeytyvä ja kosteuttava käsivoide on tervetullut lahja. Avène Cicalfate Hand Cream (100 ml) on tehokkaasti hoitava,
rauhoittava ja suojaava käsivoide. Se sopii erinomaisesti erittäin kuiville, halkeileville, karheille ja ihoärsytyksestä kärsiville käsille. Hajusteeton, pehmeä ja ravitseva voide on helppo levittää. Voide imeytyy nopeasti ja muodostaa iholle läpinäkyvän, suojaavan kalvon.

Markkinoija: Pierre Fabre

Koonnut: Johanna Pelto-Timperi

Kuva: Dreamstime