5 tuotetta kauneuteen

Lähiapteekkien kauneussuosikit iholle ja hiuksille.

1. VICHY MINÉRAL 89 72 H (50 ml) on hajusteeton ja kosteuttava kasvovoide päivittäiseen käyttöön. Voide sopii kaikille ihotyypeille ja myös herkälle iholle. Tuote palauttaa ihon suojamuurin toimintaa ja kosteuttaa 72 tunnin ajan. Voide sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa ja lisää ihon täyteläisyyttä. B3- ja E-vitamiini tehostavat ihon keramidien tuotantoa. Skvalaani vahvistaa ihon suojamuuria ja lukitsee ihoon kosteutta.

Markkinoija: L’Oreal Finland

2. ATOPIK SENSITIVE RAUHOITTAVA KAURAVOIDE 24 H (50 ml) on rauhoittava ja hoitava herkän ihon kasvovoide. Täyteläinen ja kosteuttava kasvovoide sisältää suomalaista kaurauutetta sekä ravitsevaa ja ihoa hoitavaa suomalaista kauraöljyä. Hyaluronihappo lisää ihon kosteutta ja täyteläistää ihoa. Prebiootit tukevat ihon mikrobiomin toimintaa. Tuote on vegaaninen.

Markkinoija: Berner

3. ACO BODY HAND CREAM RICH (75 ml) on täyteläinen, ravitseva käsivoide. Se sisältää luonnollista Canola-öljyä sekä runsaasti kosteutta sitovia aineita, jotka tekevät käsien ihosta pehmeän ja sileän. Voide imeytyy nopeasti. Antioksidanttina toimivat Canola-öljyn sisältämä E-vitamiini sekä Q10, jotka antavat suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Voide on miedosti hajustettu.

Markkinoija: Perrigo

4. AVÉNE SOOTHING EYE CONTOUR CREAM (10 ml) on hajusteeton ja rauhoittava silmänympärysvoide herkälle ja jopa ärtyneelle iholle sekä atooppisesta ihottumasta kärsiville. Voide lievittää kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmien ympärillä. Kevyt ja hyvin imeytyvä koostumus. Tuote on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Markkinoija: Pierre Fabre

5. PRIORIN EXTRA (180 kaps.) on hiusten kauneuden ylläpitoon kehitetty ravintolisä, joka auttaa hiuksia säilymään terveinä ja elinvoimaisina. Kapselit ravitsevat hiusjuuria sisältäpäin tukien hiusten rakennetta ja kasvua. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen korvikkeena.


Markkinoija: Bayer