5 tuotetta kauneuteen

Apteekin kosmetiikkaosastolla on tarjolla korkealaatuisia, tutkittuja tuotteita, joissa on perinteisiä tuotteita vähemmän esimerkiksi säilöntä- ja väriaineita. Farmaseutti HELI SEPPÄNEN Tampereen Kaukajärven apteekista kertoo omat suosikkinsa apteekin valikoimasta.

1. Avène Soothing Eye Contour
Cream
on hajustamaton, rauhoittava silmänympärysvoide herkälle ja jopa ärtyneelle silmänympärysiholle. Voide
sopii hyvin myös atooppisesta
ihottumasta kärsiville, sillä se lievittää tehokkaasti kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmänympäryksillä ja luomilla. Kevyehkö, hyvin imeytyvä koostumus.

Markkinoija: Pierre Fabre

2. Ikääntyvä iho kaipaa kosteutta ja suojaa. Päivittäiseen ihonhoitoon on tarjolla APTEEKKI Kauneus -sarjan Hoitava päivävoide ja Hoitava yövoide. Uutuudet sopivat ikääntyvän ihon päivittäiseen hoitoon, koska ne suojaavat ja ravitsevat ihoa. Silottavat ja kosteuttavat voiteet sisältävät vahvan annoksen A- ja E-vitamiinia sekä useita muita tehoaineita.

Markkinoija: Medifon

3. Toisinaan on tarvetta kohottaa ulkonäköä. Fillerina 932 Eyes and Eyelids vaalentaa tummia silmänalusia ja kohottaa silmäluomia, kun taas Lips and mounth antaa täyteläisyyttä huulille ja poskipäille. Tuote kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Fillerina on täyteainehoito kotikäyttöön, ilman neuloja.

Markkinoja: Paranova

4. Hyvin imeytyviä ja ihoa kosteuttavia tuotteita on miellyttävä käyttää. ACO AGE DELAY-sarjan tuotteet sisältävät tehokkaita anti-age-ainesosia, jotka ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä ja vähentävät ikääntymisen näkyviä merkkejä, kuten juonteita, ryppyjä ja ihon kiinteyden heikkenemistä.

Markkinoija: Perrigo

5. Aikuisen ja herkän ihon tarpeisiin kehitetyt Atopik Anti-age -tuotteet ehkäisevät ikääntymisen merkkejä ja vahvistavat ihon rakennetta ja tekevät ihosta täyteläisen. Tuotteiden teho perustuu aminohappoihin, hyaluronihappoon ja ihon suojakerrosta tukeviin prebiootteihin. Tuotteet sisältävät myös antioksidanttista mustikkauutetta ja rauhoittavaa kaurauutetta.

Markkinoija: Naviter