5 TUOTETTA KESÄÄN

Kesällä iho kaipaa suojaa paisteelta ja kosteutta auringonoton ja uintireissujen jälkeen. Ohessa Turun Varissuon apteekin Proviisori JANNIN vinkit kesäpäivään.

1. Aurinkoisen päivän jälkeen iho kaipaa viilennystä. APTEEKKI Aloe Vera spray (200 ml) suihke rauhoittaa, kosteuttaa ja viilentää ihoa. Aloe Veran lisäksi hajustamaton tuote sisältää hoitavaa pantenolia. Hienojakoinen suihke on helppoa levittää iholle.

Markkinoija: Medifon

2. Heleyttävä BB-voide SK 30 (40 ml) ja Kosteuttava ja suojaava päivävoide SK 30 (50 ml) suojaavat ihoa auringon haitallisilta UVA ja UVB-säteiltä. Voiteet kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti. Heleyttävä BB-voide on sävytetty universaalilla sävyllä. Kosteuttava ja suojaava päivävoide on väritön. Tuotteilla on Allergiatunnus ja Avainlippu-tunnus.

Markkinoija: Orion

3. Prebiootteja sisältävä Sensitive Balance -ihonhoitosarja rauhoittaa, vahvistaa ja kosteuttaa ihoa. Tuotteissa ei ole alkoholia, väriaineita tai hajusteita. Valikoimassa ovat ACO Sensitive Balance Face Fluid np (50 ml), ACO Sensitive Balance Face Cream np (50 ml), ACO Sensitive Balance Micellar Cleansing Gel np (200 ml), Aco Sensitive Balance Eye Cream np (15 ml).

Markkinoija: Perrico

4. Kesällä kaikenikäisten iho kaipaa kosteutta. Aqualan L (30 g, 100 g, 200 g ja 500 g) on kevyt ja nopeasti imeytyvä perusvoide, joka pehmentää ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Vegaaninen tuote sopii myös atooppiselle ja allergiselle iholle. Hajusteeton ja vähärasvainen Aqualan L poistaa silmämeikin silmiä kirvelemättä. Varo venyttämästä arkaa silmänympäryksen ihoa.

Markkinoija: Verman

5. Paahtava paiste vaatii korkean suojakertoimen.
Avène Very High Protection Spray SPF 50+ ja Children 50+ ovat erittäin kevyitä aurinkosuojasuihkeita, jotka antavat laajan UVB- ja UVA-suojan kasvoille ja vartalolle. Vedenkestävät ja helposti levittyvät koostumukset eivät jätä valkoista pintaa iholle. Kätevät spraypullot helpottavat levittämistä. Lasten suihke on hajusteeton ja soveltuu yli 3-vuotiaille.

Markkinoja: Pierre Fabre