5 tuotetta kesäjaloille

Suojaa ja hemmottele jalkojasi kesän seikkailuissa. Lähiapteekkien valikoimasta voit napata itsellesi sopivat tuotteet kesäjalkojen hyvinvointiin. Tässä Oulunkylän apteekin ELLA TUOMISEN tuotevinkit.

1. Apteekin Rakkolaastarit (5 kpl) auttavat elämään täysillä rakoista huolimatta. Huomaamaton ja vedenpitävä laastari sisältää hydrokolloidia, joka sitoo itseensä liikakosteutta ja muodostaa hankaumille ja rakoille optimaalisen paranemisympäristön. Lisäksi ne suojaavat lialta ja mikrobeilta sekä lievittävät välittömästi kipua ja paineen tunnetta.

2. Helli kuivia ja halkeilevia kantapäitäsi Flexitol Heel Balmilla (56 g ja 112 g). Tehokas ja syväkosteuttava balsami sisältää ureaa sekä muita syväkosteuttavia, ihoa hoitavia ainesosia, jotka imeytyvät syvälle ihon pinnan alle. Sopii myös diabeetikoille. Tutustu myös tuoteperheen muihin tuotteisiin: Flexitol Hard Skin & Callus (56 g) ja Flexitol Moisturising Foot Cream (85 g).

3. Decubali Clinic Cream -hoitovoide (100 g ja 250 g)  suojaa kesän kuivattamaa ihoa ja sopii erityisesti jalkavoiteeksi. Päivittäiseen käyttöön tarkoitetun voiteen pohjana on erikoispuhdistettu lanoliini, joka antaa pitkäaikaisen kosteuttavan vaikutuksen iholle. Hajusteettoman ja väriaineettoman voiteen rasvapitoisuus 38 %.

4. Idun Minerals kynsilakat tuovat askeliisi kesäistä väriä ja antavat kynsille hohtavaa kiiltoa. Yhdelläkin levityskerralla saa peittävän värin. Mineraalikynsilakkojen raaka-aineista on vähennetty terveydelle haitallista kemikaaleja, mutta ne sisältävät kynsiä hoitavia ainesosia, vitamiineja ja manteliöljyä. Sarjassa myös alus- ja päällyslakat.

5. Älä anna kynsisienen hidastaa menoasi. Kätevä Bevitamedin kynsisienen hoitokynä (4 ml) on helppo ja huomaamaton pitää mukana. Tuotteen vaikutus perustuu luonnollisiin ainesosiin, jotka muuttavat kynnessä olevaa elinympäristöä ja estävät näin kynsisienen kasvua. Tuloksia on nähtävissä jo neljässä viikossa.

Koonnut: Veera Laaksonen
Kuvat: Valmistajat