5 tuotetta kesäkolhuihin

Lähiapteekkien vinkit kesäisten haavojen ja rakkojen hoitoon.

CERADERM BETAGLUCAN (30 g) on kauran beetaglukaania sisältävä okklusiivinen voide, joka sopii ihottuman, hiertymän ja palovamman tai ruhjeen hoitamiseen. Tuote suojaa ja hoitaa pintavaurioitunutta ihoa ja lievittää ihoärsytystä sekä kutinaa. Soveltuu lapsille ja aikuisille sekä kaikille ihoalueille ja myös kasvoille.


Markkinoija: Decem Pharma

COMPEED-RAKKOLAASTARIT (2,5 ja 10 kpl) on suunniteltu rakon suojaamiseen ja optimaalisen paranemisympäristön luomiseen. Laastarit lievittävät kipua välittömästi ja suojaavat kohtaa paksun pehmusteensa avulla. Laastarin geelityynypehmuste vähentää kitkaa, jottei hankaaminen häiritse paranemista. Pysyy paikallaan useita päiviä.


Markkinoija: Perrigo

SALVEQUICK FOAM PLASTER (6 cm X 1 m) on helppokäyttöinen itsekiinnittyvä pehmeä ja joustava laastari. Laastari ei sisällä liimaa tai lateksia, joten se sopii myös herkkäihoisille. Soveltuu käytettäväksi myös vedessä. Laastari on helppo leikata tai repäistä sopivan pituiseksi ja kietoa loukkaantuneen alueen ympärille. Saatavilla vain apteekista.


Markkinoija: Orkla

ABILAR® 10 % PIHKASALVA (20 g) auttaa haavojen paikallishoidossa ja nopeuttaa haavojen paranemista. Pihkasalvaa voidaan käyttää muun muassa haavoihin, hyönteisten puremiin,
kynsivallintulehduksiin, palovammoihin sekä ihohalkeamiin. Sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön, esimerkiksi tulehtuneiden haavojen, diabeettisten haavojen ja painehaavojen hoitoon.


Markkinoija: Repolar

HAAVAVEX-HAAVANHOITOTUOTTEET sisältävät hopeaa sekä ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa. Tuotteet muodostavat tehokkaan suojan mikrobeja vastaan ja edistävät kudoksen luonnollista uusiutumista nopeuttaen haavan paranemista. Voide ja suihke soveltuvat esimerkiksi haavojen, hiertymien, lievien palovammojen ja vaippaihottuman hoitamiseen.

Markkinoija: Sabora Pharma