5 tuotetta kotiapteekkiin

Lähiapteekkien vinkit juhla-ajan kotiapteekkiin.

1. NASOLIN FLUSTOPPER (15 ml) on uudenlainen nenäsuihke. Heti flunssan ensioireisiin käytettynä se auttaa pysäyttämään flunssan etenemistä ja lyhentämään taudin kestoa. Suihke irrottaa limaa, huuhtelee pois taudinaiheuttajia sekä hoitaa ärtyneitä ja turvonneita nenän limakalvoja. Tuote sopii henkilökohtaiseen käyttöön vähintään 12- vuotiaille ja aikuisille. Sitä voi käyttää myös raskauden ja imetyksen aikana.

Markkinoija: Orion

2. IDOFORM TRAVEL PACK (40 purutabl.) sopii mukaan matkalle. Tuote on viisi bakteerikantaa sisältävä maitohappobakteerivalmiste. Probiootit voivat tukea suoliston hyödyllistä mikrobistoa muun muassa antibioottihoitojen yhteydessä tai silloin, kun vääränlainen ruokavalio tai matkailijan ripuli yllättävät. Trooppisen makuinen purutabletti voidaan ottaa ilman nestettä. Maistuu koko perheelle ja sopii lapsille 3-ikävuodesta alkaen.

Markkinoija: Haleon Finland

3. MINISUN SUPER DEFENCE (60 tabl.) tukee vastustuskykyä myös loppuvuoden juhla-aikana. Se sisältää 250 milligrammaa C-vitamiinia ja 25 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta. Molemmat vitamiinit sekä sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Makuina vadelma-hunaja ja sitruuna-lakritsi.

Markkinoija: Verman

4. NESTEYTYS RATIOPHARM (10 poretabl.) sisältää glukoosia ja elektrolyyttejä, kuten natriumia ja kaliumia. Sopii käytettaväksi esimerkiksi urheilun, helteen tai kuumeen aiheuttamassa hikoilussa tai ripulin yhteydessä, kun tarvitaan nesteytystä. Kalium edistää muun muassa lihasten normaalia toimintaa. Poretabletin makuna on raikas sitruuna.

Markkinoija: Teva Finland

5. RENNIE (24 ja 48 imeskelytabl.) on nopea ja tehokas apu närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin loppuvuoden juhla-aterioille. Saatavilla neljä eri makua: raikas piparminttu, minttu, lakritsi ja hedelmäinen appelsiini.

Rennie® Lievittämään liikahappoisuuteen liittyviä oireita, kuten närästystä ja ruoansulatusvaivoja. Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset: 1–2 tabl. tarvittaessa. Suurin sallittu vuorokausiannos 11 tabl. Älä käytä 2 vk pidempään yhtäjaksoisesti. Käänny lääkärin puoleen, ellei olosi parane 14 päivän jälkeen tai se huononee. Lue pakkausseloste.

Markkinoija: Bayer