5 TUOTETTA KOULULAISELLE

Koululaisten arki on jo täydessä vauhdissa. Jaksamisen ja kasvun tueksi on tarjolla omega-3-rasvahappoja ja monivitamiinivalmisteita. Arkeen kuuluvat myös kolhut ja toisinaan täitkin. Tässä Tampereen Kaukajärven apteekin proviisori TARJA HAARAN tuotevinkit koululaiselle.

1. Bevitamed Ennaltaeh-
käisevä Täishampoo
(200 ml) on kehitetty suojaamaan vaikkapa kouluntäitartunnoilta. Shampoo tekee hiuksista epäsuotuisan ympäristön uusille täille, jolloin tartunta vältetään. Samalla se puhdistaa hiukset. Suojaalkaa heti pesun jälkeen ja vaikutuskestää kolme päivää. Kaksivaikutteinen Bevitamed Täishampoo (100 ja 250 ml) nistää täit ja ehkäisee uudet tartunnat.

Markkinoija: Orion

2. Kasvukipujen lievitykseen ja kolhujenhoitoon sopii IcePower Roll -kylmägeeli (75 ml). Tuubin pallo helpottaa geelin levittämistä. Ice Power -geeli on tarkoitettu yli 2-vuotiaille lapsille ja nuorille rasituksesta aiheutuvan lihaskivun lievitykseen sekä peleissä ja leikeissä sattuneiden kolhujen hoitoon. Ice Power -kylmägeeli on CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Markkinoija: Fysioline

3. Koululaisen jaksamiseen ja kehittymiseen saa apua Möller Omega-3 Pikkukaloista (45 ja 72 kpl). Hedelmän ja vadelman makuiset pehmeät geelikalat tulee pureskella ennen nielemistä. Pikkukalatsisältävät terveyden ja kehityksen kannalta tärkeitä ravintoaineita, omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D-vitamiinia, jotka edistävät aivotoimintoja ja näkökykyä sekä luustonkasvua ja kehitystä.

Markkinoija: Orkla

4. Koululaisen arkea ovat toisinaan myös syylät. Bevitamed Syylänpoistaja (50 ml) jäädyttää syylät juuria myöten helposti, nopeasti ja turvallisesti. Sopii yli 4- vuotiaille. Ainutlaatuinen, pyöreä jäädytyskärki edesauttaa tarkkaa annostelua. Yhdestä pakkauksesta saa 15 hoitokertaa.

Markkinoija: Orion

5. D-vitamiinilisä on olennainen osa lasten arkea ympäri vuoden. Minisun D 10 μg Junior Nalle, Minisun D 10 μg 100 tabl Junior Apina (100 kpl.) sekä Minisun D Pehmokonna Junior ja Minisun D 10 mikrog Pehmokonna Junior omena (60 kpl) -ravintolisät turvaavat hyvänmakuisesti lasten D-vitamiinin saannin. 1 purutabletti päivässä. Suositellaan yli 3-vuotiaille.

Markkinoija: Verman