5 TUOTETTA MATKALAUKKUUN

Etelänmatkalle kannattaa pakata muutakin kuin hellehattu. Lähiapteekkien laajasta valikoimasta voit napata mukaasi sopivat ja turvalliset tuotteet, minne ikinä oletkaan menossa. Tässä Riihikosken apteekin farmaseutti SANNA KULLANMÄEN tuotevinkit.

1. Kätevässä 100 ml matkakoossa saatavat Eucerin pH5 Shower Oil Travel Size ja Eucerin pH5 Lotion Travel Size pitävät huolta koko perheen ihon hyvinvoinnista. Pehmeästi vaahtoava suihkuöljy sisältää hoitavia öljyjä ja suojaa kuivuutta vastaan. Kosteuttava perusvoide auttaa ylläpitämään ihon luontaista suojaa. Molemmat soveltuvat herkälle iholle ja päivittäiseen käyttöön.

2. Kun vältät matkaväsymyksen oireet melatoniinin avulla, voit nauttia heti täysillä lomasta. Melatoniini Travel ratiopharm (30 kpl) auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää myös aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Tuotteessa on mintun ja mentolin makuinen melatoniinia sisältävä kalvo, joka liukenee nopeasti suussa. Ravintolisä on nopeavaikutteinen ja helppo nautittava.

3. Matkalla usein sattuu ja tapahtuu. Wonderm antisepti -haavanpuhdistussuihkeella (100 ml) puhdistat helposti pienet haavat ja naarmut. Suihkepullo on helppo pitää mukana ja käyttää ihovammojen desinfiointiin. Lasten mielestä on parasta, ettei se kirvele. Antiseptinen suihke soveltuu myös pintojen desinfioimiseen. Suihke valmistetaan Suomessa.

4. Uudet ja eksoottiset makuelämykset ovat osa onnistunutta matkaa. Maitohappobakteereilla pitää myös reissussa huolen vatsan hyvinvoinnista. Rela Tabs -sarjan hyvänmakuisilla purutableteilla se onnistuu vaivatta, yksi purutabletti päivässä riittää. Rela Tabs -sarjan makuvaihtoehtoja ovat mansikka, sitruuna, omena ja appelsiini, johon on lisätty D3-vitamiinia.

5. Matkalaukkuun kannattaa pakata paitsi hellehattu ja aurinkolasit myös aurinkosuoja- sekä aftersun-tuotteet. Hyvän suojan paistetta vastaan saa Vichy Ideal Soleil SPF50+ aurinkosuojapuikolla, joka sopii erittäin herkille ja helposti palaville ihoalueille. Helppokäyttöinen puikko on kätevä napata mukaan niin rannalle kuin kaupunkiretkellekin.

Koonnut: Ossi Muurinen Kuvat: Valmistajat