5 Tuotetta pukinkonttiin

Poimi ostoskoriin joululahjoja läheisillesi Lähiapteekeista. Apteekista löytyy yllättävän laaja valikoima lahjoiksi soveltuvia laatutuotteita. Tässä lääketeknikko Elina Kulmalan vinkit pukinkonttiin.

1. Lapsen hammaspesurutiini muuttuu odotetuksi hetkeksi, kun hammasharjassa on kiva piirroshahmo. 6–9-vuotiaille tarkoitetun Jordan Step -hammasharjan pitkät kärkiharjat yltävät pienempiinkin koloihin. Lempihahmoja on myös lastenlaastareissa, joilla paikataan joulunajan leikkien pikkuhaaverit. Lapsille löytyy lisäksi hauskoja vitamiini- ja kalsiumvalmisteita.

2. Teini-ikäisen lahjapakettiin sujahtaa laadukkaita ihonhoitotuotteita. Acon Spotless -ihonhoitosarja sopii epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. Antibakteeriset tuotteet sekä syväpuhdistavat ihoa että ehkäisevät uusien finnien syntymistä. Myös suuterveydenhoito nousee uudelle tasolle, kun lahjaksi saa Yotuelin valkaisevaa hammastahnaa ja SB12 Duo -suuvettä.

3. Ajatuksella valittu lahja ilahduttaa Senioria. Lahjaksi voi antaa muun muassa tabletinhalkaisijoita, avausapuvälineitä sekä lämpö- ja diabetessukkia. Nutrician hyvänmakuinen Nutridrink Protein sopii normaalin ruoan lisänä sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen hoitoon. Souvenaid on tarkoitettu varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon.

4. Naisen, jolla on jo kaikkea, voi yllättää korkealaatuisilla Biorionin hiustenhoitotuotteilla. Kotimaiset hiusravintolisät hoitavat hiusjuurten hyvinvointia. Laadukas apteekkikosmetiikka nostaa arkisetkin asiat luksuksen tasolle. Voit ilahduttaa myös Priorinin hiusten ravintolisätuotteilla, Heleinin kauneusravintolisillä tai kosmetiikkalahjapakkauksella.

5. Menevän miehen kuivuneita kantapäitä hellii tehokas ja nopeasti vaikuttava Flexitol Heel Balm -balsami. Askelia keventävät Scholl GelActiv Work -geelipohjalliset. Vauhdikkaaseen menoon sopivat liukuesteet ja tukisukat. Lähiapteekkien tarjonnasta voi valita myös miehille sopivaa kosmetiikkaa ja lahjapakkauksia.

Muista Lähiapteekin lahjakortti! Lahjakortin saaja valitsee lahjansa itse, eikä sinun tarvitse arvata sopivaa tuotetta. Lahjakorttia ei voi käyttää lääkeostoihin.

Koonnut: Tiina Palkki
Kuvat: Valmistajat