5 tuotetta suihkuun

Kesällä iho kaipaa kosteutta, ja pesukin on hyvä tehdä hellävaraisilla pesunesteillä ja pesuöljyillä. Tässä Lähiapteekkien kesäiset vinkit ihonpuhdistukseen.

1. Kuivan ihon puhdistukseen on hyvä valita hellävaraisia
tuotteita. Ceralan pesuöljy (200 g ja 400 g) on voidemainen, miellyttävästi vaahtoava pesuöljy normaalille, kuivalle ja atooppiselle iholle. Se sopii lapsille ja aikuisille. Pesuöljy sisältää
kuivaa ihoa korjaavia ainesosia, kuten keramideja ja kolesterolia. Se auttaa korjaamaan ja ravitsemaan ihoa sekä tekee ihosta pehmeän ja puhtaan.

Markkinoija: Orion

2. Sebamed-sarjan pesunesteet sopivat kasvoille ja vartalolle ja koko perheelle. Pesu nesteet on suunnattu päivittäiseen pesuun ja erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Puhdistuksen lisäksi pesuneste säilyttää ihon luonnollisen, happaman suojan. Tuotteet saa pumppupulloissa, joihin on tarjolla myös täyttöpussit. Sebamed-ihonhoitotuotteiden sarja on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa.

Markkinoija: Orion

3. Pesuöljyllä iho puhdistuu hellävaraisesti ilman ärsytystä.
Locobase Everyday Special Shower Oil (300 ml) on hellävarainen suihkuöljy, joka ei sisällä vettä. Koostumuksessa on 70 prosenttia lipidejä, kuten kauran lipidejä sekä rypsiöljyä ja E-vitamiinia. Tuote on hellävarainen iholle ja ympäristölle. Suihkun jälkeen sopii ihon kostutukseen Locobase Locobase Everyday Special Body Lotion (300 ml).

Markkinoija: Karo Pharma

4. Hellävarainen pesuöljy sopii kaikille ihotyypeille. ACO Body Caring Shower Oil (400 ml) -suihkuöljy sisältää
luonnon kasviöljyä ja siinä on ihoa tasapainottava pH4. Tuote kosteuttaa ihoa ja palauttaa sen oman rasvatasapainon. Miedosti hajustettu ja pehmeästi vaahtoava ACO Caring
Wash Lotion
(400 ml) sopii kasvojen ja vartalon pesuun. Optimaalinen pH5.

Markkinoija: Perrigo

5. Monikäyttöisellä pesunesteellä puhdistaa niin vartalon kuin hiuksetkin. Atopik Sensitive Pesuneste (400 ml) on hellävarainen pesuneste koko perheelle. Sen miedot pesevät aineet puhdistavat ihon hellävaraisesti ja kaurauute sekä manteliöljy kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Raikas piparminttuöljy hoitaa ja tuo tuotteeseen mietoa tuoksua.

Markkinoija: Berner

Koonnut: Johanna Pelto-Timperi