5 tuotetta suun hyvinvointiin

Lähiapteekkien vinkit terveen suun hoitoon.

1. AFTAMED TEETHING GEL (15 ml) on paikallishoitoon tarkoitettu geeli, joka lievittää hampaiden tulosta aiheutuvaa kipua ja arkuutta. Se sisältää 0,5 % hyaluronihappoa ja muodostaa suojaavan kalvon ikenen päälle lievittäen kipua. Aftamed Teething on kliinisesti testattu imeväisillä. Tuote ei sisällä paikallispuudutetta eikä kipulääkettä.

Markkinoija: Navamedic

2. YOTUEL ALL-IN-ONE (75 ml) -hammastahnat valkaisevat hammasluun sävyä hellävaraisesti ilman hankausta ja vahvistavat hammaskiillettä. Tahnat eivät vaahtoa, mikä sopii esimerkiksi aftaherkille. Makuina miedompi minttu YOTUEL ALL-IN-ONE WINTER-GREEN ja voimakkaampi YOTUEL ALL-IN-ONE SNOWMINT.

Markkinoija: Biocodex

3. FLUX FRESH MINT (500 ml) -suuvesi on kaksivaikutteinen. Sen sinkkilaktaatin ja pienen klooriheksidiiniannoksen yhdistelmä neutraloi pahanhajuista hengitystä aiheuttavia aineita. Toisaalta se vahvistaa hampaan kiillettä ja ehkäisee reikiintymistä. Alkoholittoman tuotteen fluoripitoisuus on 0,2 % NaF.

Markkinoija: Karo Pharma

4. GUM® SOFT-PICKS® COMFORT FLEX -harjatikun avulla on helppo puhdistaa hammasvälit kerran päivässä, joka on olennainen osa päivittäistä suuhygieniaa. Mintunmakuisessa harjatikussa on leveä kahva ja joustava varsi, mikä helpottaa plakin poistamista hammasväleistä. Soft-Picks tuotteet eivät sisällä lateksia, puuta, metallia tai tiuraamikumia.

Markkinoija: Tamro

5. BIOGAIA PRODENTIS (30 tabl.) on kahden patentoidun Lactobacillus reuteri-maitohappobakteerikannan yhdistelmä. Molemmat kuuluvat luontaisesti ihmisen mikrobistoon, ja ne kiinnittyvät suun limakalvoille sekä lisäävät suun luontaisten bakteerien määrää. Hengityksen raikastava, piparmintun makuinen imeskelytabletti otetaan 1–2 kertaa päivässä mielellään hampaiden pesun jälkeen.

Markkinoija: Bio Gaia