5 tuotetta talvi-iholle

Pakkanen ja kuiva huoneilma kuivattavat talvella ihoa. Tässä Turun Runosmäen apteekin farmaseutti Ainon vinkit talvi-ihon hoitotuotteiksi.

1. Voiteiden lisäksi kuivaa ihoa voi virkistää geeleillä. Bio-Oil Geeli kosteuttaa tehokkaasti ja myös ylläpitää kosteutta. Tuote sisältää paljon hoitavia ainesosia, jotka rauhoittavat ja uudistavat ihosoluja sekä suojaavat vaurioilta. Geeli sisältää vettä vain 3 %, koska pohja on pääosin öljyä. Lisäksi siihen on lisätty ravitsevaa sheavoita, ihoa pehmentävää ureaa, rauhoittavaa B3-vitamiinia sekä kosteuttavaa glyseriiniä.

Markkinoija: Orkla

2. Päivittäiseen käyttöön sopii kosteuttava suihke, joka tavoittaa vartalon kaikki ihoalueet. ACO Cano+ Moisturizing Body Spray on ihoa vahvistava ja kosteuttava vartalosuihke, joka auttaa kutinassa. Tuote sitoo kosteutta ihoon ja korjaa ihon vaurioitunutta läpäisyestettä. Koostumus sopii myös atoopikoille. Suihke on helppokäyttöinen ja imeytyy nopeasti, jättäen ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi.

Markkinoija: Perrigo

3. Erittäin kuivalle ja halkeilevalle iholle antavat apua Bepanthen Voide ja Emulsiovoide. Ne on kehitetty ravitsemaan ja uudistamaan kuivaa, ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Koko perheelle sopivat tuotteet edesauttavat vaurioituneen ihon paranemista sekä
auttavat ehkäisemään ja hoitamaan vaippaihottumaa. Voiteet jättävät iholle suojaavan kerroksen.

Markkinoija: Bayer

4. Koko perheen kuivan ihon hoitoon soveltuu kotimainen Ceraderm-tuotesarja, jonka tuotteita voi käyttää myös herkille ihoalueille, kuten kasvoille ja limakalvoille. Vedettömät tuotteet vahvistavat ihon omaa suojakerrosta ja hillitsevät näin kosteuden liiallista haihtumista. Sarjan öljy ja voide kosteuttavat ja suojaavat ihoa luonnollisesti ja hellävaraisesti.

Markkinoija: Decem Pharma

5. Atooppisen ihon kuivuuteen ja kutinaan on apteekissa tarjolla avuksi ravitseva uutuussuihke A-Derma Exomega Control spray, jonka kosteusteho on 48 tuntia. Tuotteen aktiiviset ainesosat auttavat palauttamaan ihon suojakerroksen. Suihke sopii koko perheelle jopa vastasyntyneelle. Käyttö kerran päivässä. Ei sisällä ponnekaasuja.

Markkinoija: Pierre Fabre