5 hyvän olon tuotetta treenikassiin

Treenilaukun sisällön voi päivittää muutenkin kuin uusilla urheiluvaatteilla. Hyvää oloa lisäävät esimerkiksi nämä Apteekki Prisma Länsikeskuksen apteekkari Minna Jaansonin suosittelemat tuotteet.

1.Multivita Magnesiumsitraatti lisää treenaajan suorituskykyä ja auttaa palautumaan. Kestävyyteen tulee tehoa magnesiumin ja B6-vitamiinin yhdistelmästä. Magnesium antaa lihassoluille energiaa ja B6-vitamiini edistää energia-aineenvaihduntaa. Tuote on saatavilla lime-sitruunan ja greipin makuisina purutabletteina sekä nieltävinä tabletteina.

2. Tiesitkö, että nestevajaus alkaa jo ennen janon tunnetta? Salakavala nestehukka aiheuttaa heikotusta, jolloin revähdyksiä sattuu helpommin. Nesteytys ratiopharm -poretabletit huolehtivat kehon neste- ja suolatasapainosta. Pakkaus on kätevä ottaa mukaan ja niistä tehty juoma maistuu raikkaan sitruunaiselta.

3. Flunssakausi on taas täällä. Tyrmää nuhakuume heti, kun huomaat ensioireet. Muistathan, ettei sairaana saa treenata, joten älä kiirehdi salille ennen kuin olet terve. Flu Acute Zinc -suihke lyhentää flunssan kestoa ja lievittää sen oireita. Kätevän kokoinen suusuihkepullo kulkee helposti mukana. Makuina ovat anis, mustaherukka ja sitruuna-inkivääri.

4. Venähdykset, nyrjähdykset ja rasitusvammat kuuluvat urheilijoiden arkeen. Ice Power -geeli lievittää kipua sekä turvotusta ja nopeuttaa palautumista rasituksen jälkeen. Vinkki! Jos haluat kestävyysharjoitteluun vastetta, levitä geeliä ennen treenejä. Se lisää lihaksen hapenottoa ja vähentää maitohapon muodostumista.

5. Monikäyttöinen Aqualan L kuuluu myös urheilijan luottotuotteisiin. Hikitreenien jälkeen kannattaa korvata suihkusaippua Aqualan L:llä, sillä se pesee ja samalla kosteuttaa koko vartalon. Voide sopii myös hiustenpesuun, joten suihkussa käyntiin riittää vain yksi tuote. Aqualan L soveltuu herkkäihoisille ja allergiaoireisille.

Koonnut: Tiina Palkki