Lahja iholle

Apteekkikosmetiikasta saa joulupaketteihin mukavia ja toivottuja lahjoja. Monipuolisesta valikoimasta löytyy muistaminen kaikenikäisille.

Apteekkikosmetiikka on tutkittua ja ihotautilääkäreiden valvonnassa valmistettua kosmetiikkaa, joka sisältää vain välttämättömiä ainesosia. Näin ne sopivat hyvin niin herkälle ja allergiselle kuin terveellekin iholle. Nuoriso arvostaa aknen hoitoon tarkoitettuja tuotteita. Äidille ja mummille voi hankkia ikääntyvälle iholle tarkoitettuja voiteita ja seerumeita. Apteekeista löytyy lahjoja myös miehille.

Useimmiten joululahjoiksi ostetaan apteekista ihon- ja kasvojenhoitotuotteita sekä jalka- ja käsivoiteita. Moni tarttuu valmiisiin lahjapakkauksiin. Suosittuja lahjoja ovat joka joulu esimerkiksi Acon ja Vichyn tuotepakkaukset. Useissa Lähiapteekeissa työskentelee koulutettuja kosmetologeja, jotka auttavat mielellään sopivan tuotteen löytämisessä.

– Lahjan voi koota myös itse yksittäisistä tuotteista. Lahjakassiin sopii esimerkiksi Favoran Rauhoittava ja kosteuttava -sarjan kasvonaamio ja kasvovoide. Kasvonaamio on kiva lahja, joka muistuttaa lahjan saajaa ottamaan aikaa itselleen ja rentoutumaan oman kylpylähetken merkeissä, ideoi kosmetologi Suvi Tukiainen Lähiapteekki Sykkeestä.

Hän suosittelee myös vitamiineja ja perusvoiteita lahjapaketteihin.

Lähiapteekkien joulun 2021 valikoimassa ovat muun muassa:

1. Vichy Neovadiol Rose Platinium Gift Box -lahjapakkaus. Kypsälle iholle vahvistava päivävoide ja kosteuttava puhdistusvesi.

2. Vichy Minéral 89 Hyaluron -lahjapakkaus. Tehostajia ja kasvonaamio ihon kiinteyden palauttamiseen.

3. EAU Thermale Avène Cold Cream -lahjapakkaus Cold Creams -sarjan käsivoide ja huulivoide. Kuivien käsien ja huulien hoitoon.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella apteekeittain.

Teksti: Essi Karlsson

Kuva: Dreamstime