TUOTETTA 5 MIEHELLE

Apteekista löytyy toivottuja lahjoja isälle, puolisolle tai veljelle niin isänpäiväksi kuin jouluksikin. Tässä Lähiapteekkien vinkit juhlaan ja arkeen.

1. Hienhajun estämisessä puhtaus on tärkeää deodorantin ja antiperspirantin lisäksi. Voimakkaaseen hikoiluun saa apua antibakteerisista Triple Dry ACTIVE Men ja Triple Dry Men -antiperspiranteista. Antiperspirantti vähentää hikoilua ja hienhajun muodostumista, eikä vain peitä hienhajua. Näin se pitää kainalot kuivina jopa 72 tuntia. Kätevä roll-on on helppo levittää ja kuivuu nopeasti.

Markkinoija: Tamro

2. Kun monipuolinen ravinto ei aina riitä, saa vitamiineista puhtia. Multi-tabs Man ja Multi-tabs Man 50+ -tuotteet on kehitetty miesten päivittäiseen vitamiini- ja kivennäisainetarpeeseen ja ikääntyville miehille. Tuotteen D-vitamiini lisää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja magnesium edistää lihasten toimintaa. Energiaa päivään saa B1-, B2-, B6-, B12- ja C-vitamiineista. B1-vitamiini edistää sydämen toimintaa. Suositeltu päivittäisannos on 1 tabletti päivässä.

Markkinoija: GSK

3. Askel kevenee, kun kuivat ja kovettuneet jalat saavat kosteutta. Flexitol Heel Balm on tehokas voide kuivien ja halkeilevien kantapäiden sekä jalkojen hoitoon. Syväkosteuttavassa tuotteessa on 25 % ureaa. Sopii myös diabeetikolle. Flexitol Moisturising Foot Cream syväkosteuttava hoitovoide pehmentää ja kosteuttaa jalkoja. Sisältää E-vitamiinia ja 10 % ureaa.

Markkinoija: STADA Nordic

4. Herkkä päänahka ja iho kaipaavat hoivaa. Ducray Sensinol Shampoo ja Ducray Sensinol Lotion sopivat kutisevalle päänahalle ja vartalolle.
Tuotteet hillitsevät voimakkaasti kutinaa jo ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Ne ovat hajusteettomia ja sisältävät vain tarkoin valittuja raaka-aineita. Shampoo on kätevässä pumppupullossa, joten sitä on helppo annostella. Ohut ja kevyt voide imeytyy välittömästi eikä tahraa vaatteita.

Markkinoija: Pierre Fabre

5. Lähestyvä talvi kuivattaa ihoa. Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm antaa nopean ensiavun erittäin kuivalle ja ärtyneelle iholle. Rauhoittava, läpinäkyvä voide on helppo levittää ja hieroa hellävaraisesti ihon ongelma-alueille, kuten polviin ja kyynärpäihin, halkeileviin rystysiin ja kynsinauhoihin sekä kantapäihin. Voide sisältää vain muutamaa ainesosaa, joten se sopii myös herkkäihoisille.

Markkinoija: Oriola

Koonnut: Johanna Pelto-Timperi

Kuva: Dreamstime