5 tuotetta käsille

Lähiapteekkien vinkit käsien hoitoon.

1. SYYLEND PEN SYYLÄNPOISTOKYNÄ (3 ml) poistaa syylät tehokkaasti käsistä, jaloista, kyynärpäistä sekä polvista. Kätevä kynä annostelee automaattisesti oikean määrän liuosta. SyylEnd Pen on CE-merkitty lääkinnällinen laite. Tutustu käyttöohjeeseen ennen käyttöä.

Markkinoija: Viatris

2. SEBAMED HAND WASH OIL (250 ml) on kosteuttava käsienpesuöljy herkälle, kuivalle, karhealle ja pykivälle iholle. Pesuöljy on hajusteeton, saippuaton ja parabeeniton. Tuote sopii vegaaneille.

Markkinoija: Orion

3. BIOTIN STRONG HAIR & NAIL (60 tabl.) sisältää hiusten ja kynsien hyvinvoinnille kolme tärkeää ravintoainetta; biotiinin, metioniinin ja sinkin. Valmiste on laktoositon, gluteeniton ja sokeriton ja sopii vegaaneille.

Markkinoija: Vitabalans

4. CCS HOITAVA KÄSIVOIDE (200 ml) saa kuivat ja hilseilevät kädet pehmeiksi. Voide pehmentää myös kuivia kynsinauhoja. Sen sisältämä karbamidi (10 %) ja glyseriini (10 %) palauttavat ihon kosteuden. Voiteen kannattaa antaa vaikuttaa yön yli. Tuote on hajusteeton.

Markkinoija: Karo Pharma Oy

5. CERIDAL LIPOGEELI (50 ja 150 ml) on kuivan ihon hoitovoide esimerkiksi käsille. Sen korkea vaseliinipitoisuus estää veden haihtumista ihosta ja pitää yllä ihon kosteustasapainoa. Voide on helppo levittää iholle. Vedetön voide sopii myös huulten hoitoon. Ei sisällä hajusteita ja väriaineita.

Markkinoija: Stada Nordic