Allergiaan löytyy apua

Apteekista löytyy siitepölyallergiaan apua niin ihon, silmien kuin hengitysteidenkin oireisiin.

Kestox vaikuttaa pitkään

Kestox 10 mg (10, 30 tabl. 100 tabl. ilman reseptiä) ja 20 mg (10 ja 30 tabl.) on pitkävaikutteinen allergialääke, joka sopii ympärivuotiseen käyttöön. Vaikuttava aine: ebastiini. Kausittaisen ja jatkuvan allergisen nuhan oireiden, mukaan lukien allergisten silmäoireiden, hoitoon. Annostus: Aikuisille ja vähintään 12-vuotiaille 1 tabletti (10 mg tai 20 mg) kerran päivässä ja kutinan helpottamiseksi nokkosihottumassa yli 18-vuotiaille 1 tabletti (10 mg) kerran päivässä. Ota pureskelematta veden kera. Älä käytä, jos olet allerginen jollekin valmisteen ainesosalle. Ole erityisen varovainen, jos sinulla on vaikea maksan vajaatoiminta, matala veren kaliumpitoisuus, EKG-muutoksia sydänsairauden yhteydessä tai käytät samanaikaisesti antibiootteja tai sienilääkkeitä. Ei raskauden eikä imetyksen aikana. Varmista lääkkeen sopivuus itsellesi apteekista. Tutustu pakkausselosteeseen. Markkinoija: Oy Verman Ab

Histec auttaa nopeasti

Allergisen nuhan tai allergisiin silmä- ja iho-oireisiin saa apua nopeasti Histec antihistamiinivalmisteesta (10 mg, 10, 30 ja 100 tabl.).
Vaikuttava aine on setiritsiini, joka on yksi maailman käytetyimmistä ja parhaiten tunnetuista antihistamiineista. Kausiluonteiseen tai ympärivuotiseen käyttöön. Aikuisille ja yli 12-v. lapsille 1 tabl. 1 krt/vrk, 6–12-vuotiaille lapsille 1/2 tabl. 2 krt/vrk. Kysy Histecin käytöstä lääkäriltäsi, jos sinulla on munuaissairaus, jos olet raskaana tai imetät. Itsehoitolääke. Tutustu pakkausselosteeseen.
Markkinoija: Orion

Flynise hillitsee väsymättä

Flynise (desloratadiini, 5 mg kalvopäällysteiset tabletit) on väsyttämätön antihistamiini allergisen nuhan ja urtikarian oireiden lievitykseen.
1 tabletti kerran vuorokaudessa aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Yliherkkyys vaikuttavalle aineelle, apuaineille tai loratadiinille. Varovaisuutta on noudatettava vaikea-asteisen munuaisten vajaatoiminnan yhteydessä, sekä potilailla, joilla itsellään tai joiden suvussa on esiintynyt kouristuskohtauksia. Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana. Yleisimmät haittavaikutukset ovat päänsärky, suun kuivuminen ja väsymys. Itsehoitolääke. Tutustu pakkausselosteeseen.
Markkinoija: Teva Finland

Mometason livetittää siitepölynuhaa

Mometason Orion (140 annosta) on nenäsumute siitepölynuhan hoitoon aikuisille.
Vaikuttava aine on mometasonifuroaatti. Sumutteella on tulehdusta lievittävä ja ehkäisevä vaikutus. Se vähentää turvotusta ja ärsytystä, joka aiheuttaa aivastelua, kutinaa, nenän tukkoisuutta tai nenän vuotamista. Suositeltu annos on kaksi suihketta kumpaankin sieraimeen kerran vuorokaudessa. Kysy käytöstä lääkäriltäsi, jos olet raskaana tai imetät. Itsehoitolääke. Tutustu pakkausselosteeseen.
Markkinoija: Orion

Lecrolyn kirkastaa katseen

Säilytysaineettomien Lecrolyn-kerta-annospipettien (20 kpl, 0,25 ml) sekä Lecrolyn Sine -silmätippojen (40 mg/ml) avulla keväästä voi nauttia kirkkain silmin. Lecrolyn on allergisen silmätulehduksen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon tarkoitettu lääke. Paras tulos saavutetaan, kun hoito aloitetaan hyvissä ajoin ennen oireiden ilmaantumista. Tuote sopii myös pitkäaikaiseen tai ympärivuotiseen allergisten silmäoireiden hoitoon. Lisää tietoa: http://www.lecrolyn.fi/ ja viereisen sivun mainoksesta. Markkinoija: Santen Oy

Helppokäyttöinen Allervex®

Helppokäyttöinen Allervex® silmäsuihke (10 ml) lievittää allergisen sidekalvotulehduksen oireita ja kostuttaa silmiä. Tuotetta suihkautetaan suljetuille silmille. Vaikuttavat ainesosat ovat PER-LIP®-liposomit ja hyaluronihappo. Apteekeissa on saatavilla myös perillaa, kversetiiniä ja D3-vitamiinia sisältävät Allervex® tabletit (30 kpl) elimistön luonnolliseen puolustukseen. Silmäsuihke, CE-merkitty terveydenhuollon laite. Markkinoija: Sabora Pharma