Henkisen hyvinvoinnin tueksi

Lähiapteekkien valikoimasta löytyy tuotteita, joilla voi helpottaa nukahtamista ja vähentää stressin vaikutuksia ja saada lisää puhtia arkeen. B12-vitamiini tukee muistamista.

BETHOVER-TUOTTEET MUISTIN TUEKSI


Bethover B12+foolihappo (150 tabl.) ja Bethover B12 (150 tabl.) -valmisteet sisältävät B12-vitamiinia, jonka puutteesta saattavat kärsiä yli 65-vuotiaat, kasvissyöjät ja vegaanit sekä vatsahappo- tai metformiinilääkitystä käyttävät. Bethover-tuotteet sopivat muistin tueksi ja päivittäisen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen. B12-vitamiini ja foolihappo (folaatti) edistävät normaaleja psykologisia toimintoja.

Markkinoija: Verman

SEDIX HELPOTTAA STRESSIÄ


Sedix kärsimyskukkakuivauute 200 mg (28 tabl.) -itsehoitolääke lievittää henkisen stressin oireita ja helpottaa nukahtamista. Huolestuneisuus ja hermostuneisuus ovat yleisiä stressin oireita. Sedix on perinteinen kasvirohdosvalmiste, jonka käyttöaiheet perustuvat yksinomaan pitkään käyttökokemukseen. Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana. Yli 12-vuotiaille. Varmista lääkkeen sopivuus itsellesi apteekista. Tutustu pakkausselosteeseen ennen käyttöä.

Markkinoija: SanaPharma

DURANOCT EDISTÄÄ UNTA


Duranoct (24 tabl.) on melatoniinia sisältävä kolmikerrostabletti, joka on tarkoitettu edistämään parempaa unta. Ravintolisä sisältää esimerkiksi valerianaa ja rohtopassioita. Ainesosat vapautuvat vaiheittain; nopeasti sekä pitkävaikutteisesti. Esimerkiksi melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Duranoct-valmisteessa on 1,9 mg melatoniinia per tabletti.

Markkinoija: SanaPharma

SOUVENAID SOPII ALZHEIMERIN TAUDIN RUOKAVALIOHOITOON


Souvenaid-ravintovalmisteiden (4x 125 ml, 24 x125 ml) patentoitu ravintoaineyhdistelmä sisältää omega-3-rasvahappoja, uridiinia, koliinia ja vitamiineja, jotka ovat tärkeitä aivoterveydelle. Yksi pullollinen Souvenaidia sisältää sen määrän ravintoaineita, joita elimistö tarvitsee päivittäin tehon varmistamiseksi. Käytettävä terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.

Markkinoija: Nutricia Medical

APTEEKIN MÖLLER EDISTÄÄ SYDÄMEN TOIMINTAA


Apteekin Möller
-tuotteet sisältävät erityisen paljon sydämelle, aivoille ja näkökyvylle tärkeitä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA). Apteekin Möller Extravahva Omega-3 (76 kaps.) -valmisteen suositeltava vuorokausiannos eli 2 kapselia sisältää 1400 mg omega-3-rasvahappoja, josta DHA 940 mg ja EPA 270 mg.

Markkinoija: Orkla

BEROCCA ENERGY TUO VIREYTTÄ PÄIVÄÄN

Berocca Energy (15 ja 45 kpl) -ravintolisä sisältää 11 vitamiinia ja kivennäisainetta, jotka tukevat aivojen toimintaa sekä vastustuskykyä ja lisäävät vireyttä. Appelsiinin ja marjanmakuiset poretabletit ovat sokerittomia ja sopivat myös vegaaneille. Saatavilla myös nieltävä kalvopäällysteinen tabletti. Ravintolisiä ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen korvikkeena.

Markkinoija: Bayer