Hiuspohjan hellään hoivaan

Hiuspohjan kutinaan ja hilseilyyn saa apua erikoisshampoista. Apteekista löytyvät myös hiuksia ja hiuspohjaa hellivät tuotteet.

BIOTIINI EXTRA ANTAA ELINVOIMAA

Apteq Biotiini Extra 5000μg on ravintolisävalmiste, joka vahvistaa hiusten elinvoimaisuutta. Kapselien sisältämä vitamiini-, aminohappo- ja kasvisuuteyhdistelmä ravitsee hiusjuuria ja auttaa hiuksia kasvamaan vahvoiksi ja elinvoimaisiksi. Tuote on täysin kasvipohjainen. Lisäksi se on laktoositon, gluteeniton, soijaton, sokeriton sekä liivatteeton. Markkinoija: Fennogate.

NIZORAL AUTTAA KUTINAAN JA HILSEILYYN

Nizoral Shampoo on tarkoitettu päänahan hilseen hoitoon. Vaikuttava aine on ketokonatsoli. Päänahka ja hiukset pestään kahdesti viikossa 2-4 viikon ajan. Shampoon joutumista silmiin tulee välttää. Älä käytä, jos olet allerginen vaikuttavalle aineelle tai jollekin apuaineelle. Ei alle 12-vuotiaille. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Markkinoija: STADA Nordic.

DERMALOG SHAMPOO PESEE HELLÄSTI

Dermalog Shampoo on suunniteltu herkän päänahan pesuun, mutta se sopii myös kaikille niille, jotka haluavat pestä hiuksensa hellävaraisesti. Shampoo kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä, kuivaa ja hilseilevää päänahkaa. Sopii myös lääkkeellisten hilseshampoiden välipesuihin. Hajusteettoman Dermalog Shampoon pH on 5. Markkinoija: STADA Nordic.

MARK BIRCH TRICHOLOGIST AKTIVOI HIUSTEN KASVUA

Mark Birch Trichologist™ -tuotteet on kehitetty palauttamaan hiuspohjan kunto ja aktivoimaan hiustenkasvua luonnollisesti sekä tehokkaasti, ilman sivuvaikutuksia. Vegaaniset tuotteet ovat hypoallergeenisia, sulfaatittomia ja hajusteettomia eikä niitä ole testattu eläinkokein. Sarjan ravintolisät sisältävät runsaasti ainesosia, jotka ravitsevat hiusjuuria sisältäpäin. Tuotteet on valmistettu kliinisesti tutkituista aineista. Markkinoija: Rebel International.

PRIORIN-TUOTESARJA HOITAA JA PUHDISTAA

Priorinin tuoteperhe auttaa hiuksia säilymään terveinä ja elinvoimaisina. Priorin Extra -kapselit ravitsevat hiusjuuria sisältäpäin tukien hiusten rakennetta ja kasvua. Priorin-shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti sisältäen luonnollisia kasviuutteita ja B5-provitamiinia. Priorin-liuos puolestaan tarjoaa hoitovaihtoehdon, kun halutaan luotettava ja tehokas valmiste hiusongelmien hoitoon. Markkinoija: Bayer.