Hoivaa kesäiholle

Apteekista löytyy apua kesäisiin ihopulmiin päästä varpaisiin. Tuotteiden saatavuus voi vaihdella apteekeittain.

PROBICARE -PERUSVOIDE SUOJAA IHOA

Uusi Probicare (200 g) on täyteläinen perusvoide, joka sisältää ihoa uudistavaa ja ihon omaa immuunipuolustusta vahvistavaa Lactococcus lactis -solu-uutetta. Se auttaa vahvistamaan ihon omaa läpäisyestettä suojaten ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä. Glyseroli ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja karitevoi-kasvisrasva pehmentää sekä hoitaa ihoa. Tuote on hajustamaton.

Markkinoija: Orion

LAMISIL -KERTAHOITO JALKASIENEEN

Lamisil SOLO 1 % -liuos (4 g) on ainoa kertahoito jalkasieneen. Lamisil Solo muodostaa iholle näkymättömän kalvon, josta terbinafiini-lääkeaine kulkeutuu ihoon. Lääkeaine vaikuttaa 13 päivää tuhoten jalkasienen. Oireet alkavat lievittyä muutaman päivän kuluttua levityksestä. Ei sovellu alle 18-vuotiaille. Tutustu pakkausselosteeseen. Markkinoija: GSK

MONIPUOLINEN ANTHELIOS -AURINKOTUOTESARJA

Roche-Posayn Anthelios -sarjassa on herkälle iholle sekä erilaisille ihomuutoksille kohdennettuja vaihtoehtoja. Sävytetty Anthelios Pigmentation SPF50+ sopii pigmenttimuutoksien peittämiseen. Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle on kehitetty Anthelios Anti-Imperfections SPF50+. Anthelios KA+ SPF50+ on suunnattu iholle, joka on herkkä UV-säteilylle ja jolla on kohonnut riski palaa auringossa.

Markkinoija: L’Oréal

ZOVIDUO HUULIHERPEKSEN HOITOON

Zoviduo (50 mg) on kaksitehoinen emulsiovoide huuliherpeksen hoitoon. Sen erityiskoostumus estää viruksen etenemistä ja voi auttaa estämään rakkuloiden syntymistä. Vaikuttavina ainesosina ovat asikloviiri ja hydrokortisoni. Hydrokortisoni vähentää tulehdusta, punoitusta ja turvotusta ja asikloviiri estää viruksen lisääntymistä. Zoviduoemulsiovoidetta suositellaan aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: GSK

BEPANTHEN KORJAA IHOVAURIOITA

Bepanthen-sarjan Bepanthen Emulsiovoide (30 g) ja Bepanthen Voide (30 g) korjaavat koko perheen pieniä ihovaurioita ilman hajusteita tai säilöntäaineita. Voide nopeuttaa kuivan ja halkeilevan ihon paranemista jättäen iholle suojaavan kerroksen. Vaikuttava aine dekspantenoli. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: Bayer

SIBICORT JA HYDROCORTISON IHON AVUKSI

Sibicort (20 g, 50g, 100 g) sopii allergisten ihottumien ja tulehtuneen ihon ärsytysoireiden hoitoon. Hydrokortisoni vähentää kutinaa, punoitusta sekä turvotusta ja antimikrobinen klooriheksidiiniglukonaatti tehoaa gram-positiivisiin bakteereihin ja Candida albicans -hiivasieniin. Hydrocortison 1 % (10 g, 20 g, 50 g, 100 g) sopii ihottumiin ja allergioihin silloin, kun iho ei ole infektoitunut. Voide vähentää tulehdusta ja lievittää kutinaa. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: Orion