Hyvää oloa ja jaksamista

Apteekkien hyllyille on saapunut monta kiinnostavaa uutuutta. Tuotteiden saatavuus voi vaihdella apteekeittain.

BIOGAIA-SARJA EDISTÄÄ VASTUSTUSKYKYÄ

BioGaia-tuoteperhe sisältää kliinisesti tutkittuja Lactobacillus reuteri Protectis, L. reuteri Prodentis sekä L. reuteri Gastrus-maitohappobakteerikantoja.
Tuoteperheeseen kuuluu esimerkiksi BioGaia Tabs + D3 appelsiininmakuinen purutabletti (90 kpl). Annostus on 1 purutabletti päivässä. Tabletin D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Markkinoija: BioGaia Finland

LYSI D-VITAMIINISSA OMEGA-3-KALAÖLJYÄ

Lysi D-vitamiini 25 μg (180 kapselia) uutuudessa on D-vitamiini yhdistettynä korkealaatuiseen omega-3-kalaöljyyn, josta D-vitamiini imeytyy helposti. Erittäin pieni ja helposti nieltävä kapseli. Annostelu 1–2 kapselia päivittäin, joten samasta purkista riittää D-vitamiinia 3–6 kuukaudeksi.

Markkinoija: Oriola

FILLERINA 12HA VÄHENTÄÄ JUONTEITA

Fillerina 12HA on dermokosmeettinen, täyteainevaikutteinen ihonhoitosarja. Tuote vähentää kasvojen juonteita ja epätasaisuuksia hyaluronihappojen avulla. Niillä varmistetaan paras mahdollinen vaikutus ihon eri kerroksiin. Fillerina 12HA sisältää dermokosmeettisen täyteainehoidon sekä päivä-, yö-, silmä- ja huulivoiteiden sarjan.

Markkinoija: Paranova/VICURA

FAVORA-SARJAAN UUSIA TUOTTEITA

Favora-sarjan uutuuksia ovat Favora vahvistava kosteusvoide ja vahvistava hoitovoide (50 ml) sekä Favora vahvistava ja suojaava tehohoito (30 ml) sekä virkistävä silmänympärysgeeli (15 ml). Hajusteettomat tuotteet tukevat ihon omaa mikrobiomia ja auttavat vahvistamaan ihon luontaista puolustuskykyä. Geeli häivyttää tummia silmänalusia ja turvotusta.

Markkinoija: Orion

BEKO STRONG NEURIN TUKEE HERMOSTON TOIMINTAA

Beko Strong Neurin (100 tabl.) on vahva B-vitamiiniyhdistelmätabletti, joka sisältää hermostolle tärkeitä B1-, B6- ja B12-vitamiineja, jotka yhdessä edistävät hermoston normaalia toimintaa. Pienikokoinen tabletti on helppo niellä riittävän nesteen kera. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

Markkinoija: Orion

AVENE TOLERANCE SOPII ALLERGISELLE IHOLLE

Avene Tolerance Control cream ja Avene Tolerance Control balm (40 ml) -voiteet sopivat yliherkälle, reaktiiviselle ja allergiselle iholle. Rauhoittaa ihon 30 sekunnissa ja kosteuttaa 24 tunnin ajan ja vahvistaa ihon läpäisyestettä 48 tunnissa. Voiteet eivät sisällä hajusteita tai säilöntäaineita.

Markkinoija: Pierre Fabre

MINISUN D 75 μg IMEYTYY TEHOKKAASTI

Minisun D 75 μg (100 ja 200 tabl.) purutabletit sisältävät tehokkaasti imeytyvää D3 vitamiinia. 75 μg tabletti sopii yli 11-vuotiaille, aikuisille ja ikääntyville D-vitamiinin tehostettuun päivittäiseen käyttöön. Pienet ja hyvänmakuiset tabletit on helppo imeskellä, pureskella tai niellä. Annostus 1 tabletti päivässä.

Markkinoija: Verman

MINISUN DEFENCE-SARJAAN UUTUUKSIA

Super Defence vadelma-hunaja (60 tabl.) on tullut tutun sitruuna-lakritsin rinnalle. Molemmat sisältävät 250 mg C-vitamiinia, 25 μg D-vitamiinia sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta. Defence C+D (250 mg & 25 μg) purutabletista tulee vahvempi versio Defence C+D STRONG, jossa on peräti 500 mg C-vitamiinia ja 50 μg D-vitamiinia. Makuna raikas appelsiini.

Markkinoija: Verman

VENODOID HELPOTTAA LASKIMOHÄIRIÖIDEN OIREITA

Venodoid-ravintolisä tuo helpotuksen laskimohäiriöistä kärsiville. Oireet alkavat väsyneinä ja painavina jalkoina ja näkyvinä pinnallisina hiusverisuonina. Venodoid-ravintolisä sisältää monipuolisen yhdistelmän yrttiuutteita, kuten hevoskastanjaa, gotu kolaa, mustikoita ja rautamyrttiä sekä hesperidiiniä. Päivittäinen annos on yksi tabletti.

Markkinoija: STADA Nordic