Hyvän unen siepparit

Hyvä uni auttaa jaksamaan koko päivän. Unen tuloon, laatuun ja kestoon voi saada apua ja tukea apteekista.

MELAREST HELPOTTAA NUKAHTAMISTA

Melarest Extra Vahva 1,9 mg nieltävä (100 tabl.) Melarest Extra Vahva 1,9 mg suussa hajoava minttu (100 tabl.) ja Melarest Melatoniini Pitkävaikutteinen 1,9 mg (90 tabl.) -valmisteissa on vaihtoehtoina nieltävä sekä suussa hajoava vahva melatoniinitabletti. Melatoniini imeytyy nopeasti ja helpottaa nukahtamista. Yhdessä tabletissa on 1,9 mg melatoniinia. Valmistettu Suomessa.

Markkonoija: Verman

DURANOCT EDISTÄÄ PAREMPAA UNTA

Duranoct (24 tabl.) -kolmikerrostabletti edistää parempaa unta. Se sisältää melatoniinia ja muita ainesosia, jotka vapautuvat vaiheittain; nopeasti sekä pitkävaikutteisesti ja lyhentävät nukahtamisaikaa sekä edistävät parempaa unta.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei alle 18-vuotiaille. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei raskauden tai imetyksen aikana.

Markkinoija: Sana Pharma Medical

LUNIXEN AUTTAA NUKKUMAAN LÄPI YÖN

Lunixen (28 tabl.) hoitaa unihäiriöitä ja parantaa unen laatua. Näin on helpompi nukkua hyvin läpi koko yön. Lunixen vaikuttaa yöheräämisiin ja liian aikaiseen heräämiseen aamulla. Apu on usein tarpeen, koska jopa joka kolmas kärsii joskus uniongelmista.

Rohtovirmajuuriuute 500 mg. Kasvirohdosvalmiste lievän hermostuneisuuden ja unihäiriöiden helpottamiseen. Yli 12-vuotiaille. Lue pakkausseloste.

Markkinoija: Sana Pharma Medical

MELATONIINIKALVOT LIUKENEVAT SUUSSA

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm 1,9 mg (30 kalvoa) auttaa lyhentämään nukahtamis-aikaa ja lievittämään aikaeron vaikutuksia. Mintunmakuinen kalvo liukenee nopeasti kielellä ilman nestettä. Yksittäispakatut kalvot on myös helppo kuljettaa mukana.

Markkinoija: Teva Finland

BREATHE RIGHT -NENÄTEIPPI ON KUORSAAJAN HELPOTUS

Breathe Right -nenäteippi (10 ja 30 kpl) on joustava, jousimainen teippi, joka saa jopa 31 % enemmän ilmaa virtaamaan nenän kautta. Se helpottaa välittömästi nenän tukkoi-suutta, joka johtuu allergioista, vilustumisesta tai vinosta nenän väliseinästä. Lääkkeetön tuote auttaa vähentämään kuorsausta parantaen unenlaatua.

Markkinoija: Sabora

AUVOIN NENÄSUIHKE NUKKUJAN AVUKSI

Auvoin hoitava A-vitamiini nenäsuihke (20 ml) on kotimainen kolmitehoinen nenäsuihke kuivien nenän limakalvojen kosteuttamiseen ja hoitoon. Sopii kosteuttamaan nenää yöllä ja parantaa näin unen laatua. Auttaa myös kuorsaajia. Suihke sisältää A-vitamiinia, seesamiöljyä ja aloe veraa. Aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille.

Markkinoija: Verman