Hyvän unenvahvistajat

Lähiapteekkien valikoimassa on tarjolla monia melatoniinivalmisteita, jotka helpottavat nukahtamista ja tukevat rauhallista unta.

MELAREST TRIPLA ON KOLMIVAIKUTTEINEN

MELAREST TRIPLA (30 tabl.) -valmisteessa on uniikki koostumus ja sen kolmivaikutteinen tabletti auttaa tukemaan parempaa unta. Tuote sisältää vahvasti melatoniinia, minkä lisäksi mukana on tuttuja unta ja rauhoittumista edistäviä ainesosia: tuliunikkoa, laventelia, kamomillaa ja humalaa. Kamomilla ja humala auttavat rentoutumaan ja melatoniini lyhentää nukahtamisaikaa. Tuliunikko ja laventeli edistävät parempaa unta.


Markkinoija: Verman

BERTIL’S MELATONIINISSA VAIKUTTAVA YRTTIYHDISTELMÄ

BERTIL ́S MELATONIINI 1,9 MG RAUHOITTAVAT YRTIT (30 ja 60 tabl.) on kolmivaikutteinen tuote, joka sisältää vahvan melatoniinin lisäksi yrttiyhdistelmän valeriaanaja kärsimyskukkauutetta. Kärsimyskukka rentouttaa ja rauhoittaa mielialaa unta kohti, melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja valeriaana auttaa ylläpitämään luonnollista unta. Näin saavutetaan uneen monipuolisempi vaikutus kuin pelkällä melatoniinilla.

Markkinoija: Bertil’s Health

UNITAL LONG NIGHT ON PITKÄVAIKUTTEINEN

UNITAL LONG NIGHT 1,9 MG (60 tabl.) on pitkävaikutteinen melatoniinitabletti, joka vapauttaa melatoniinia neljän tunnin ajan. Moni asia voi häiritä nukahtamista tässä erilaisia virikkeitä pullistelevassa maailmassa. Avuksi voi kokeilla kotimaisia Unital-melatoniinivalmisteita, jotka auttavat lyhentämään nukahtamisaikaa.

Markkinoija: Vitabalans

MELATONIINI ORION YRTIT KUUMAJUOMANA

MELATONIINI ORION 1,8 MG YRTIT (20 pss.) on melatoniinia, kasviuutteita ja B-vitamiinia sisältävä kuumajuomajauhe, joka auttaa lyhentämän nukahtamisaikaa sekä tukee rentoutumista ja rauhallista unta. Valmisteella voidaan myös helpottaa aika-eron tuomia vaikutuksia. Mustaherukanmakuinen juomajauhe sekoitetaan kupilliseen kuumaa vettä. Kuumajuomajauhe sisältää 1,8 mg melatoniinia.

Markkinoija: Orion

NOVANIGHT AUTTAA NUKKUMAAN RAUHALLISESTI

NOVANIGHT (30 tabl.) auttaa nukahtamaan nopeasti ja nukkumaan rauhallisesti. Tabletit sisältävät melatoniinin lisäksi kolmea unta tukevaa yrttiä. Sitruunamelissa rentouttaa ja kärsimyskukka ja tuliunikko edistävät normaalia unta. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, kun sitä nautitaan 1 mg lähellä nukahtamisaikaa. Ravintolisä on laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton.


Markkinoija: Stada