Hyvinvoinnin uutuustuotteet apteekissa

Loppuvuoden uutuuksista saa hyvinvointia kaikenikäisille. Tuotteet hellivät suuta ja ihoa, tukevat vastustuskykyä ja auttavat tukkoisessa olossa.

MINISUN C-VITAMIINI PEHMOKENGU MANSIKKA (60 ja 120 kpl) on mansikanmakuinen ja kengurun muotoinen pehmeä ja pureskeltava C-vitamiinivalmiste. Yksi pehmo sisältää 80 mg C-vitamiinia. Tuote on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla ja se sisältää vain luontaisia värejä ja aromeja. Tuote on gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Markkinoija: Verman

AUVOIN FLU NENÄSUIHKE (20 ml) on kaksivaikutteinen nenäsuihke, joka lievittää nopeasti nenän tukkoisuutta ja kosteuttaa nenää. Nenäsuihke helpottaa nuhaista oloa sekä poskiontelo-oireita. Lisäksi se kosteuttaa nenän kuivia limakalvoja ja vähentää limakalvon ärsytystä. Tuote on lääkeaineeton ja hellävarainen vaihtoehto tukkoisen nenän hoitoon. Ei sisällä lääkeaineita tai ponnekaasuja.

Markkinoija: Verman

UNIQU-RAVINTOLISÄSARJAN tuotteet antavat tukea vastustuskyvylle, stressinsietoon ja vaihdevuosiin. UNIQU ANTI-STRESS (60 tabl.)
-ravintolisän kasviuutteet antavat tukea stressinsietokykyyn ja rentoutumiseen. UNIQU SKIN GLOW (90 tabl.) on monipuolinen ravintolisä iholle ja sen sisältämät VERISOL®-kollageeni ja keramidit antavat iholle kaunista ja
kuulasta hehkua. UNIQU IMMUNITY (90 tabl.) tukee vastustuskykyä. Valmiste sisältää C-ja D-vitamiinia, sinkkiä ja inkivääriuutetta. UNIQU MENO-PAUSE (90 kaps.) on ravintolisä, joka tasapainottaa vaihdevuosiin liittyviä tuntemuksia. Kapseli sisältää humalaja puna-apilauutetta ja B6-vitamiinia. Uutuussarjan tuotteet ovat vegaanisia.

Markkinoija: Orion

ACO BRIGHT BOOSTER (30 ml) on tiivistetty tehoseerumi, joka vähentää pigmentaatiota ja punoitusta, kirkastaa tummia läiskiä ja tasoittaa ihon sävyä. Monitehoinen seerumi syväkosteuttaa ihoa sekä lisää sen luonnollista
hehkua ja tukee ihon suojakerrosta. Käytetään aamuin illoin ennen päivä- ja yövoidetta.

Markkinoija: ACO

BIOGAIA PRODENTIS KIDS (30 imeskelytabl.) on lapsille kehitetty maitohappobakteerivalmiste suun ja hampaiden hyvinvointiin. Se sisältää suun mikrobistoon luontaisesti kuuluvia bakteerikantoja sekä ksylitolia. Omenanmakuinen imeskelytabletti otetaan
hampaiden pesun jälkeen 1–2 kertaa päivässä. Tuotteelle on tehty yli 50 kliinistä tutkimusta. Turvallinen käyttää lapsilla joko kuurina tai joka päivä.

Markkinoija: BioGaia