Hyvinvointia lapsille

Apteekeissa on tarjolla monipuolinen valikoima lapsille kehitettyjä ja sopivia tuotteita.

MINISUN LASTEN D-VITAMIINIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

Minisun Junior päärynä 10 μg, Minisun Junior mansikka 10 μg Minisun Junior banaani 10 μg (100 tabl.) -lasten D-vitamiinit ovat hauska ja helppo tapa turvata lasten päivittäinen D-vitamiinin tarve. Sarjasta löytyvät mansikan, päärynän ja banaanin makuiset, nallen ja apinan muotoiset D-vitamiinit.

Markkinoija: Verman

BIOGAIA-TIPAT OVAT PERÄISIN ÄIDINMAIDOSTA

BioGaia Drops ja BioGaia Drops+D3 (10 ml) -tipat sisältävät alkuperäistä, tutkittua Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteerikantaa, joka on peräisin äidinmaidosta. BioGaia Drops+D -tipat sisältävät lisäksi suositellun päiväannoksen eli 10 μg D3-vitamiinia. Bakteerit ovat lempeässä auringonkukkaöljyssä. Päiväannos 5 tippaa on helppo annostella kätevästä tuubista.

Markkinoija: BioGaia

AFTAMED TEETHING GEL – LIEVITTÄÄ HAMPAIDEN TULON KIPUA

Aftamed Teething Gel (15 ml) on paikallinen geeli, joka lievittää hampaiden tulon aiheuttamaa kipua. Se sisältää 0,5 % hyaluronihappoa ja muodostaa suojaavan kalvon ikenen päälle, jolloin kipu lievittyy nopeasti. Geeliä hierotaan kevyesti lapsen ikeniin 3–6 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. Tuote sopii yli 3 kuukauden ikäisille lapsille ja on vaaratonta nieltynä. Ei sisällä paikallispuudutetta eikä kipulääkettä.

Markkinoija: Navamedic

MIELIKKI YSKÄHUNAJA LASTEN AKUUTTIIN YSKÄÄN

Mielikki yskähunaja (200 ml) on Käypä hoito -suosituksen mukainen hoito yskään yli 1-vuotiaille. Se sisältää lääkinnällistä laatua olevaa hunajaa ja glyserolia. Tuotteella on yskänärsytystä vähentävä vaikutus ja se myös rauhoittaa ärtyneitä limakalvoja, lievittää kipua ja tulehdusta. CE-merkitty lääkinnällinen laite. Valmistettu Suomessa.

Markkinoija: Fennogate

MULTIVITAN UUDET JUNIORI DINO -VITAMIINIT TUKEVAT KASVUA

Multivita Juniori Dino Mansikka (200 tabl.) ja Multivita Juniori Dino Mix (200 tabl.) ovat pureskeltavia, hyvänmakuisia dinosauruksen muotoisia monivitamiinitabletteja. Ne vahvistavat vastustuskykyä ja tukevat normaalia kasvua ja kehitystä. Vaihtoehtoina mansikka ja mansikan, päärynän ja toffeen maku. Yhdessä tabletissa on 14 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, joiden pitoisuudet perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.

Markkinoija: Orion

PHYSIOMER BABY ON VAUVOJEN OMA NENÄHUUHDE

Physiomer Baby (115 ml) -nenähuuhde sopii vauvojen herkkien nenien puhdistukseen ja kosteukseen. Voi käyttää esimerkiksi tukkoisuuden hoidossa ja flunssan järkitautien ehkäisemisen tukemisessa. Tuote sisältää 100 %:sta luonnollista, isotonista merivettä, joka sisältää mineraaleja ja hivenaineista. Pakkaus on miellyttävä käyttää. Lääkinnällinen laite. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: Perrigo