Hyvinvointia syksyyn uutuuksista

Monipuoliset alkavan syksyn uutuustuotteet ovat apteekeissa. Tuotteiden saatavuus vaihtelee apteekeittain.

COLONMINT VATSAN HYVINVOINTIIN

Colonmint 182 mg (60 enterokaps.) on suun kautta otettava piparminttuöljykapseli ruuansulatuskanavan lievien suolistokouristusten, ilmavaivojen ja vatsakivun oireenmukaiseen hoitoon etenkin potilaille, joilla on ärtyvän suolen oireyhtymä (IBS).

Annostus: Aikuiset ja iäkkäät: Aloitusannos on 1 kaps. 1–3 kertaa vuorokaudessa. Tarpeen mukaan annosta voidaan nostaa. 8–17-vuotiaat: 1 kaps. enintään 3 kertaa vuorokaudessa. Kapselit tulee niellä kokonaisina, eikä niitä saa rikkoa tai pureskella. Ota kapselit tyhjään vatsaan kaksi tuntia ennen tai jälkeen aterian riittävän nestemäärän kera. Käyttöä tulee jatkaa, kunnes oireet häviävät. Tähän kuluu yleensä 2–4 viikkoa. Käänny lääkärin puoleen, jos olosi ei parane 14 päivän jälkeen tai jos sinulla on närästystä tai hiatustyrä ja olo/oireet pahenevat. Käyttöä ei suositella potilaille, joilla on maksasairaus, sappitietulehdus, hapoton maha, sappikiviä tai jokin muu sappisairaus. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Pakkauskoko: 60 enterokaps. Kasvirohdosvalmiste. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Lisätiedot: itsehoitoapteekki.fi tai puh. 010 439 8250 ark. klo 8-22

Markkinoija: Orion

SIDERAL-RAUTALISÄ IMEYTYY HYVIN

SiderAL® on uuden sukupolven rautalisä, jossa sukrosomi-kapselointi takaa raudan poikkeuksellisen hyvän imeytyvyyden ja maha-suolikanavan erinomaisen sietokyvyn. Ruokailua ei tarvitse rajoittaa. SiderAL® FORTE 30 mg (20 kaps.) sisältää sukrosomiaalista rautaa ja C-vitamiinia. Annostus: 1 kapseli päivässä. SiderAL® FOLIC 30 mg (20 annospss.) on suunniteltu erityisesti naisille. Jauhe sisältää sukrosomiaalista rautaa, foolihappoa, B6-, B12-, D3- ja C-vitamiinia. Annostus: 1 annospussi päivässä. Valmisteet ovat ravintolisiä.

Markkinoija: Sabora

OTRIVIN NATURAL ALOE VERA NENÄN HOITOON

Otrivin Natural Aloe Vera isotoninen merisuola-liuos on 100-prosenttisesti luonnollinen 3-in-1 -nenäsumute, joka sopii päivittäiseen nenän hoitoon. Se puhdistaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ärtyneitä nenäkäytäviä ja huuhtelee nenän epäpuhtauksista ja tukee näin nenän normaalia toimintaa. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Markkinoija: GSK

MINISUN SUPER DEFENCE -SARJAAN UUTUUSMAKU

Minisun Super Defence
Sinkkiasetaatti (30 tabl.) -sarjaan on saatu uutuusmaku vadelma-lakritsi. Sopii kolmen päivän tehokuuriksi. Sisältää 10 mg sinkkiä asetaattimuodossa sekä inkivääriä ja auringonkukka-
uutetta. Aikaisemmat maut ovat sitruuna, hunaja ja inkivääri.

Markkinoija: Verman

MÖLLER VEGAANI OMEGA-3 ON KASVIPERÄINEN

Möller Vegaani Omega-3
(30 kaps.) on ja levä- ja kasviperäinen valmiste, joka sisältää tärkeitä omega-3-ras vahappoja ja D3-vitamiinia. Kapseleissa on kasviperäinen kuori, joten se soveltuu kasvis ja vegaaniruokavalioihin. Auttaa vahvistamaan sydämen ja aivojen toimintaa. Uutuus on saatavilla vain apteekeista.

Markkinoija: Orkla

MINISUN MONIVITAMIINI EXTRAVAHVA ARJEN AVUKSI

Minisun Monivitamiini Extra Vahva (90 tabl.) sisältää 16 vitamiinia ja hivenainetta. Yksi tabletti sisältää 50 μgD3-vitamiinia. Lisäksi tuotteessa on ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. UbikinoniQ10 on tärkeä solujen energiantuotannossa. Mustikkauuteon täynnä ravintoaineita: antioksidanttista C-vitamiinia, mangaania ja kuitua.

Markkinoija: Verman