Ihon hyvinvoinnin tueksi

Apteekkien valikoimasta löytyy kosmetiikkaa ja ravintolisiä, jotka tukevat ihon hyvinvointia. Hoidettu iho on kaunis.

HELEIN STRONG -SARJASSA KAUNEUSRAVINTOLISIÄ

Helein-sarjassa on ihon nuorekkuutta korostava, kollageenia sisältävä Helein Strong Collagen (90 tabl.) ja hiusten ja kynsien hyvinvointia tukeva Helein Strong Biotin (60 tabl.). Tuotteet ovat kauneusravintolisiä, joiden ainesosia on tutkittu. Sarja on suunniteltu suomalaisten naisten tarpeisiin helpottamaan kauneudenhoitoa myös sisältäpäin.

Markkonoija: Verman

ACO FACE AGE DELAY+ SUOJAA JA KOSTEUTTAA

ACO Face Age Delay+ Day Cream P (50 ml) on syväkosteuttava anti-age-päivävoide, joka on kehitetty vaihdevuodet ohittaneille naisille. Voiteen tehoaineet ravitsevat ihoa ja tukevat sen kimmoisuutta. ACO Face Age Delay+ Night Cream P (50 ml) on ravitseva anti-age-yövoide, joka rauhoittaa ja hoitaa ihoa. UV-suodattimet auttavat suojaamaan ihoa auringon säteilyltä. Täyteläiset voiteet levittyvät helposti.

Markkonoija: Perrigo

BELLAVITA PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

Bellavita-voiteet sopivat päivittäiseen ihon hoitoon, varsinkin kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Sarjaan kuuluu Bellavita päivävoide (75 g, hajustettu ja hajusteeton) ja Bellavita yövoide (75 g, hajustettu ja hajusteeton). Voiteet on uudistettu ja niiden tehoaineina ovat nyt retinoli ja bakuchioli. Voiteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Markkonoija: Orion

PYCNOGENOL STRONG SISÄLTÄÄ RANNIKKOMÄNNYN KUORIUUTETTA

Pycnogenol Strong (60 tabl.) sisältää rannikkomännyn kuoriuutetta, joka auttaa vahvistamaan ihon ja limakalvojen kollageenin kimmoisuutta tukemalla nuoremman, vahingoittumattoman kudosrakenteen muodostumista. Näin kehon turvotus voi vähentyä. Valmiste voi helpottaa oloa myös siitepölyaikana. Pycnogenol® sopii vegaaneille ja on valmistettu
Suomessa.

Markkonoija: Hankintatukku

VITABALANS LADY -SARJA HYVINVOINNIN TUEKSI

Vitabalans Lady -sarjan ravintolisät ja itsehoitotuotteet sisältävät tarkoin valittuja ainesosia hiusten, kynsien, ihon ja intiimialueen hyvinvointiin. Sarjaan kuuluvat muun muassa Beauty Omega 7 (120 kaps.), Biotin Collagen (120 tabl.), Biotin Collagen jauhe (100 g), Biotin Strong (60 tabl.) ja Cranberry Strong (20 ja 60 tabl.) -tuotteet. Sarjan valmisteet täydentävät monipuolista ruokavaliota, tukevat terveitä elintapoja ja auttavat vaalimaan kauneutta sisäisesti.

Markkinoija: Vitabalans

AVÈNE SOOTHING EYE CONTOUR RAUHOITTAA SILMÄNYMPÄRYSIHOA

Avène Soothing Eye Contour Cream (10 ml) on hajustamaton, rauhoittava silmänympärysvoide herkälle ja jopa ärtyneelle silmänympärysiholle. Voide sopii hyvin myös atooppisesta ihottumasta kärsiville, sillä se auttaa lievittämään kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmänympäryksillä ja luomilla. Kevyehkön voiteen koostumus on hyvin imeytyvä.

Markkonoija: Pierre Fabre