Ikääntymisen avuksi

Lähiapteekkien valikoimasta löytyy tuotteita ikääntymisen avuksi, kuten ihon ja limakalvojen hyvinvoinnin tueksi.

VITAALI UBIKINOLI LISÄÄ ENERGIAA

VITAALI UBIKINOLI 50 MG (40 kaps.). Koentsyymi Q10 eli ubikinoni on rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine, joka osallistuu elimistön solujen energiantuotantoon. Ikääntyessä sen määrä elimistössä laskee.

Markkinoija: Hankintatukku

OMEGA7 KAKSOISTYRNIÖLJYKAPSELI RAVITSEE

OMEGA7 KAKSOISTYRNIÖLJYKAPSELI (90 kaps.) ravitsee ja uudistaa limakalvoja ja ihoa. Tuote sisältää tyrnin hedelmäöljyä ja siemenöljyä. Siinä on runsaasti omega-3, -6, -7 ja -9 rasvahappoja, tokoferoleja, karotenoideja ja kasvisteroleja, joita elimistö tarvitsee terveiden limakalvojen ja ihon rakentamiseen.

Markkinoija: Midsona

SIDERAL FORTE IMEYTYY HYVIN

SIDERAL® FORTE 30 MG (20 kaps.) on rautalisä, joka sisältää sukrosomiaalista rautaa ja C-vitamiinia. Rauta imeytyy poikkeuksellisen hyvin koko ohutsuolen alueelta ja sukrosomikapseloinnin takia maha-suolikanava sietää sitä hyvin. Ravintolisä myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita. 1 kapseli päivässä.

Markkinoija: Sabora Pharma

BETHOVER B12 STRONG -SARJA MUISTIN TUEKSI

BETHOVER B12 STRONG (100 kaps.), BETHOVER B12 STRONG MANSIKKA (120 tabl.) ja BETHOVER B12 STRONG VADELMA-SITRUUNA (120 tabl.) on vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste muistin ja jaksamisen tueksi. Tuotteet sisältävät monipuolisen valikoiman B-vitamiineja, erityisesti B12-vitamiinia ja foolihappoa. B12-vitamiinia tarvitaan foolihapon muuttamiseen kehossa aktiiviseen muotoon.

Markkinoija: Verman

MULTIVITA FORTE SISÄLTÄÄ VITAMIINEJA

MULTIVITA FORTE (120 tabl.) on monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste lisääntyneeseen vitamiinien tarpeeseen ja ikääntyville. Sisältää 17 eri vitamiinia ja kivennäisainetta, kuten D3-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja, foolihappoa sekä ubiqinon Q10:tä ja inkivääriä. Verenohennuslääkkeitä käyttävän suositellaan neuvottelevan valmisteen käytöstä lääkärin kanssa.

Markkinoija: Orion

BIOXTRA KOSTEUTTAA SUUTA


BIOXTRA-SARJAN
tuotteet antavat kosteutta ja suojaa herkälle ja kuivalle suulle. Ne antavat välittömän avun kuivalle ja herkälle suulle. Tuotteet sisältävät luonnollisia entsyymejä, ovat maultaan mietoja eivätkä sisällä alkoholia, mentolia tai vaahtoainetta.

Markkinoija: Tamro