Intiimiä huolenpitoa

Limakalvojen terveyden ylläpitäminen on tärkeää koko kehon hyvinvoinnin kannalta. Intiimialueen limakalvojen huolenpitoon on tarjolla monipuolisia tuotteita. Valikoima saattaa vaihdella apteekeittain.

KARPALACT NAISELLISEEN HYVINVOINTIIN

KarpaLactin (120 kaps.) sisältämä kliinisesti tutkittu Cran-Max®-karpalouute vaikuttaa pitkäkestoisesti. Tuotteeseen yhdistetyt vahvat ja tutkitut maitohappobakteerit täydentävät elimistön omia suolistobakteereja. Hyvinvoivat suolistobakteerit vievät kasvutilaa epäedullisilta bakteereilta. Tuote sopii sekä kuuriluontoiseen tai tarpeen mukaan pitkäaikaiseen säännölliseen käyttöön.

Markkinoija: Bertil ́s Health

MEMBRASIN JA OMEGA-7-TYRNIÖLJY LIMAKALVOJEN TUEKSI

Membrasin Vaginal Vitality Cream (30 ml) on kosteuttava emätinvoide, joka hoitaa limakalvoja ja lievittää emättimen ja ulkosynnyttimien kuivuuteen liittyviä oireita. Tyrniöljy parantaa ja suojaa limakalvoja ja intiimialueen herkkää ihoa, hyaluronaatti lisää kosteutta ja maitohappo ylläpitää normaalia pH-tasapainoa. Omega-7-tyrniöljykapselit (150 kaps.) uudistavat ja vahvistavat limakalvoja. Vaikutuksia on saatu silmien, virtsateiden ja intiimialueen limakalvoissa. Sisältävät rasvahappoja, kasvisteroleita ja antioksidantteja.

Markkinoija: Bertil ́s Health

DUREX NATURALS -LIUKUVOITEET 100 %:STI LUONNOLLISIA

Vesipohjaiset Durex Naturals -sarjan liukuvoiteet (100 ml) on valmistettu 100-prosenttisesti luonnollisista ainesosista. Ne eivät sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita ja ovat pH-ystävällisiä. Durex Naturals H2O sisältää ihon luonnollista tasapainoa ylläpitäviä prebiootteja. Durex Naturals Moisture sisältää pitkäkestoisesti kosteuttavaa hyaluronihappoa ja sopii erityisesti kuiville limakalvoille.

Markkinoija: RB Health Nordic

LADIVA JA SYMBIOSYS CYSTALIA
INTIIMIALUEIDEN AVUKSI

Uusi kasviperäinen lääke Ladiva (8 kaps.) on vatsaystävällinen ja luonnollinen valmiste kuukautiskipuihin. Ladivan sisältämää vadelmanlehtiuutetta on jo vuosikymmenten ajan käytetty rentouttamaan kohtua ja lievittämään kuukautiskipuja. SYMBIOSYS® Cystalia (30 annospussia) sisältää tarkasti valittuja maitohappobakteerikantoja ja 500 mg karpalojauhetta. Valmiste auttaa oman bakteeritasapainon löytämisessä ja on tarkoitettu täydentämään monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota.

Markkinoija: Biocodex

FEMISAN VITAL ON HORMONITON EMÄTINGEELI

Femisan Vital emätingeeli (36 g) on hormoniton geeli emättimen kuivuudesta, ärsytyksestä tai
kutinasta, yhdyntä- tai virtsaamiskivusta kärsivien naisten oireiden lievittämiseen ja parantamiseen.

Markkinoija: Orion

SEBAMED FEMININE INTIMATE HOITAA HELLÄSTI

Sebamed Feminine Intimate Wash pesuneste (200 ml) puhdistaa intiimialueet hellävaraisesti. Tuotteen pH 3,8 tukee intiimialueen oman suojakerroksen toimintaa.

Markkinoija: Orion