Kesäkaverit apteekista

Lähiapteekkien valikoimasta löytyy apua kesän kolhuihin, puremiin ja allergiaan.

WONDERM ANTISEPTI PUHDISTAA HAAVAT

WONDERM ANTISEPTI SUMUTE ja LIUOS (100 ml) sopii pienten haavojen ja ihovammojen desinfiointiin. Tuote on saatavana joko liuoksena tai sumutteena. Haavojen puhdistus sujuu kätevästi ilman kirvelyä. Tuotteen sisältämä pantenoli auttaa ihoa uudistumaan.

Markkinoija: Verman

KESTINE AUTTAA ALLERGIAN OIREISIIN

KESTINE 10 MG (10 ja 30 tabl.) on allergialääke, joka ei väsytä. Kestine tehoaa jo tunnin kuluessa tabletin ottamisesta ja antaa 24 tunnin tehokkaan avun allergisen nuhan oireisiin. Valmiste sopii myös hyttysenpistoihin. Kestine 10 mg, kalvopäällysteinen tabletti. Vaikuttava aine on ebastiini. Kausiluonteiseen ja ympärivuotiseen allergiseen nuhaan, allergisiin silmäoireisiin, nokkosihottumaan sekä hyttysenpistoihin.

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Ei saa käyttää raskauden eikä imetyksen aikana. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen.
Markkinoija: Orifarm Healthcare

BIO-OIL NATURAL KUIVAN IHON HOITOON

BIO-OIL NATURAL (25 ja 60 ml) -ihonhoitoöljy on täysin luonnollisista ainesosista valmistettu hajusteeton ihoöljy kuivan ihon hoitoon. Sopii hyvin myös ikääntyvälle iholle sekä näkyvien arpien ja ihon epätasaisuuksien häivyttämiseen. Tehokas ihoöljy sopii erityisesti raskaana oleville naisille ja niille, jotka karttavat hajusteita ja vahvoja tuoksuja. Ei sisällä lisättyjä väriaineita eikä hajusteita.
Markkinoija: Orkla

SORBACT SECURE ESTÄÄ TULEHDUKSIA

SORBACT SECURE (5×7,2 cm ja 8×10 cm) on haavan tulehtumista estävä, kiinnittyvä laastari. Haavasiteen vihreä, hydrofobinen pinta sitoo bakteereja ja sieniä. Sorbact Secure sopii kaikenlaisten haavojen hoitoon, kuten viiltohaavoihin, pistohaavoihin, puremiin ja ruhjevammoihin sekä naarmuihin. Laastari on hengittävä ja suihkunkestävä.
Markkinoija: Verman

Z-PINSETILLÄ POISTAA PUNKIN NOPEASTI

Z-PINSETTI mahdollistaa tarkan otteen punkista, joten punkin poistaminen käy nopeasti. Pinseteillä saa poistettua myös punkista ihoon mahdollisesti jääneet imukärsät. Z-pinsetti soveltuu kaikenkokoisten punkkien sekä myös tikkujen ja lasinsirujen poisottamiseen ihosta. Punkin nopea poistaminen estää taudinaiheuttajan siirtymisen punkista ihmiseen.

Markkinoija: Archipelago Instruments

ÄSSÄT AVUKSI HYTTYSIÄ JA PUNKKEJA VASTAAN

PUNKKIÄSSÄ+ (50 ml) on tehokas ja hajuton punkkikarkote koko perheen käyttöön. Soveltuu punkkien, hyttysten ja muiden hyönteisten karkottamiseen ihmisten iholta. Voi käyttää yli 1-vuotiaille. HYTTYSÄSSÄ+ (50 ml) on tehokas karkote hyttysiä ja muita hyönteisiä vastaan. Tuotteen vaikuttava aine on 50 % DEET, joka antaa pitkäkestoisen suojan myös vaativissa olo-suhteissa. Soveltuu yli 17-vuotiaille.

Markkinoija: Biocodex