Kesän uutuudet apteekeissa

Uutuustuotteet ovat tuoneet lisää valinnanvaraa apteekkien tarjontaan.

OCUTIFEX-SILMÄTIPAT
ALLERGISIIN SILMÄOIREISIIN

Ocutifex 0,25 mg/ml OTC (20 x 0,4 ml ja 60 x 0,4 ml) -silmätipat on tarkoitettu kausittaisiin allergisiin silmäoireisiin. Vaikuttavana aineena on ketotifeeni-antihistamiini. Tuote on nopeatehoinen ja pitkävaikutteinen. Silmätipat eivät sisällä säilöntäaineita.

Ocutifex 0,25 ml/ml silmätipat kerta-annospakkauksessa. Vaikuttava aine ketotifeeni. Kausittaisen allergisen sidekalvotulehduksen oireenmukaiseen hoitoon. Aikuiset ja yli 3-vuotiaat lapset: 1 tippa luomipussiin 2 kertaa päivässä. Jos olet raskaana, ole yhteydessä lääkäriin. Voidaan käyttää imetyksen aikana. Varmista lääkkeen sopivuus itsellesi apteekista. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen ennen käyttöä.

Markkinoija: Oy Verman Ab.

BETHOVER STRONG B12-SARJAAN UUSI MAKU

Bethover B12 Strong Vadelma-sitruuna (30 ja 120 tabl.) on raikkaan makuinen purutabletti, jossa on monipuolinen ja vahva valikoima B-vitamiineja, erityisesti B12-vitamiinia ja foolihappoa. Sopii myös kasvisruokavaliota noudattaville ja suosiville, koska B12-vitamiinia esiintyy luontaisesti ravitsemuksellisesti merkittävissä määrin vain eläinkunnan tuotteissa.


Markkinoija: Verman

VITAALI LIPOSOMI B12 MUISTIN TUEKSI

Vitaali Liposomi B12 (60 kaps.) sisältää 1 mg B12-vitamiinia metyylikobalamiinina, joka on B12-vitamiinin aktiivinen ja tehokkaasti imeytyvä koentsyymimuoto. B12-vitamiini tukee muistia, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja auttaa edistämään hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tuote on valmistettu Suomessa.

Markkinoija: Hankintatukku

SMECTAGO RIPULIN HOITOON

SmectaGo on tarkoitettu akuutin ripulin hoitoon aikuisilla ja yli 8-vuotiailla lapsilla ja kroonisen ripulin tai vatsakivun hoitoon aikuisilla. Karamellikaakaon makuinen tuote on pakattu valmiiksi annospusseihin. Vaikuttava aine on diosmektiitti eli luonnon savi, joka auttaa pysäyttämään ja hoitamaan ripulia.

Markkinoija: Navamedic

ACO SUN BODY MOUSSE SUOJAA AURINGOLTA

ACO Sun Body Mousse SPF 30 (150 ml) on hajusteeton ja kosteuttava aurinkosuojavaahto vartalolle. Kevyen vaahdosta voiteeksi -koostumuksen ansiosta se on helppo levittää. Tuote imeytyy nopeasti ihoon tahraamatta. Sopii myös herkälle iholle.

Markkinoija: Perrigo

AVENE SUN -SARJA UUDISTUI

Avene Sun Cleanance SPF 50+ TriAsorB (50 ml) Avene Sun Fluid SPF 50+ TriAsorB (50 ml) ja Avene Sun Cream SPF 50+ TriAsorB (50 ml) -sarjan tuotteissa on uusi koostumus. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Voiteissa on laajakirjoinen suoja, joka auttaa vähentämään ympäristövaikutuksia. Voide auttaa suojaamaan myös haitallisilta korkeaenergisiltä siniviolettisäteiltä.

Markkinoija: Pierre Fabre

DEVISOL SALMIAKISSA HYVIN IMEYTYVÄÄ D-VITAMIINIA

Devisol Salmiakki 20 mikrog (200 kpl) on salmiakin makuinen D-vitamiinitabletti. Hyvänmakuinen tabletti liukenee nopeasti suussa ja sen voi joko imeskellä, pureskella tai niellä. Tuote sisältää 20 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Ravintolisä on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää 20 mikrog* D3-vitamiinia. *400 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Markkinoija: Orion

BLOXGEL LIEVITTÄÄ HAMPAIDEN PUHKEAMISEN OIREITA

Bloxgel (15 ml) on geeli, jota voidaan käyttää lapsilla lievittämään hampaiden puhkeamisen aiheuttamia oireita. Tällöin ikenet saattavat aristaa ja niissä voi esiintyä turvotusta. Geeli muodostaa nopeasti kalvon ikenien päälle ja voi lievittää kipua, epämukavuutta ja punoitusta. Sisältää hyaluronihappoa ja luonnollisia kasviuutteita. Yli 6 kuukauden ikäisille lapsille. Käytetään 3–5 kertaa päivässä tarpeen mukaan.

Markkinoija: Bausch & Lomb