Kesän uutuudet apteekista

Lähiapteekkien valikoima täydentyy uutuustuotteilla, jotka hellivät ihoa ja tukevat hyvinvointia. Tutustu uutuuksiin!

YOTUEL GREEN (50 ml) ja YOTUEL EROSION TEETH & GUMS (50 ml) -hammastahnat valkaisevat ja suojaavat suun luontaista mikrobiomia. Inkiväärin makuinen Yotuel Green sisältää prebiootteja ja antioksidantteja. Mintun ja lakritsin makuinen Yotuel Erosion Teeth & Gums sisältää prebiootteja ja B5-vitamiinia, jotka hoitavat ja suojaavat ikeniä ja limakalvoja sekä reikiintymistä ehkäisevää fluoria ja ksylitolia. Tahnojen vaahtoamaton koostumus sopii aftaherkille. Sopii yli 7-vuotiaille.

Markkinoija: Biocodex

FEMISAN KARPALO (30 ja 90 purutabl.) on vahva karpalovalmiste. Tuote sisältää myös maitohappobakteereita ja C-vitamiinia, jotka edistävät elimistön vastustuskykyä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Hyvänmakuinen purutabletti sopii kaiken ikäisille naisille päivittäiseen käyttöön. Suositeltava vuorokausiannos aikuisille on 1–2 purutablettia päivässä.
Markkinoija: Orion

ACO SUN ULTRA LIGHT FACE FLUID SPF 30 (40 ml) on aurinkovoide kasvoille. Voide antaa laajakirjoisen suojan UVA- ja UVB-suodattimien avulla. Erittäin kevyt ja nopeasti imeytyvä voide sisältää hyaluronihappoa ja antioksidantteja. Ehkäisee pigmenttiläiskiä ja ihon palamista. Hajusteeton voide sopii kaikille ihotyypeille ja myös herkälle iholle. Sopii päivittäiseen käyttöön ja voi käyttää meikin alla.
Markkinoija: Perrigo

LOCOBASE ITCH RELIEF COOL-MOUSSE (100 ml) on viilentävä ja rauhoittava vaahto kuivalle, ärtyneelle ja kutisevalle iholle. Lievittää kutinaa ja ihoärsytystä nopeasti. Vaahdossa on hellävarainen, kosteuttava koostumus, joka sisältää aloe veran lehtiuutetta ja glyseriiniä, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa jättäen sen pehmeäksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Vaahto imeytyy nopeasti ihoon. Sopii koko perheelle, myös vauvoille.
Markkinoija: Karo Pharma

APTEQ B12 -SARJA on hyvin imeytyvä vitamiinituoteperhe. APTEQ B12 BOOST 1,3 MG+ FOLAATTI & B1-B3-B5-B6-BIOTIINI-C (60 ja 100 purutabl.) soveltuu jaksamisen tueksi ja lisääntyneeseen B12-vitamiinin tarpeeseen. APTEQ B12 MEMOX 1 MG+ FOLAATTI & FLAVONOIDIT-KOLIINI (60 ja 100 tabl.) tukee muistia, tasapainottaa B12-vitamiinin saantia ja täydentää ruokavaliota. APTEQ B12 BALANCE 1 MG + FOLAATTI (100 ja 180 purutabl.) sopii B12-vitamiinin saantiin ja yksipuolisen ruokavalion täydentämiseen.
Markkinoija: Fennogate