Kevään uutuudet apteekista

Kevät tuo Lähiapteekkien hyllyille monipuolisia uutuustuotteita jaksamisen ja hyvinvoinnin tueksi.

LOCOBASE ECZEMA CREAM (30 g) on tehokkaasti imeytyvä voide lievän tai keskivaikean atooppisen ihottuman oireiden, kuten kutinan ja punoituksen, hoitoon. Voide sopii päivittäiseen käyttöön aikuisille, lapsille ja vauvoille. Hajusteeton voide vähentää kutinaa ja punoitusta ja kosteuttaa ihoa. Kliinisesti todistettu teho. Ei sisällä kortisonia eikä eläinperäisiä ainesosia.

Markkinoija: Karo Pharma

FORLAX GO® (12 pss.) hoitaa tilapäisen ummetuksen oireita aikuisilla ja yli 8-vuotiailla lapsilla ja auttaa vatsan luonnollista toimintaa. Vadelman makuinen tuote on pakattu juomavalmiisiin annospusseihin. Koska sisältö on koostumukseltaan juoksevaa, sen voi juoda suoraan annospussista tai halutessaan sekoittaa veteen. Tuote sisältää 10 grammaa makrogoli 4000 annospussissa.

Markkinoija: Navamedic

EUCERIN AQUAPHOR BODY OINTMENT SPRAY (250 ml) antaa SOS-hoitoa kuivalle iholle ja tukee ihon uusiutumista samalla kun se myös suojaa ihoa. Koostumuksen on kliinisesti todettu hoitavan ja rauhoittavan ihoa. Tehokas ja hyvin siedetty myös erittäin kuivalla ja ärtyneellä iholla, eikä suihke tuki ihohuokosia. Tuote on helppo käyttää ja pakkaus toimii myös ylösalaisin. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita.

Markkinoija: Beiersdorf

PUHDISTAMO PHARMA -tuotesarja on moderni kokoelma puhtaita ja tehokkaita kotimaisia vitamiineja, kivennäis- ja hiven-aineita sekä erityisvalmisteita. Sarjassa on PUHDISTAMO PHARMA SMART MULTI-monivitamiini (60 kaps.), PUHDISTAMO PHARMA IMMOBOOST (30 kaps.) ja PUHDISTAMO PHARMA INFLACARE (30 kaps.).

Markkinoija: Puhdistamo

DESTAMIN 5 MG (10, 30 ja 100 tabl.) sopii allergiseen nuhaan liittyvien nenä- ja silmäoireiden sekä nokkosihottuman hoitoon. Vaikuttava aine on desloratadiini. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille 1 tabletti päivässä. Varmista lääkkeen sopivuus lääkäriltä tai apteekista. Ei raskauden tai imetyksen aikana. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen.

Markkinoija: Orion

BETHOVER B12 + FOOLIHAPPO +B6 (150 tabl.) on maaliskuusta alkaen saatavissa uudessa pakkauskoossa. Tuote sopii muistin tueksi ja takaamaan riittävän B12-saannin. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Pieni nieltävä tabletti sopii myös vegaaneille.

Markkinoija: Verman

RELA TABS SALMIAKKI-LAKRITSI (30 ja 90 tabl.) on uutuusmaku, joka sisältää vahvan yhdistelmän kahden maailman tutkituimman maitohappobakteerilajin (Lacto-bacillus rhamnosus ja Bifidobacterium lactis) kantoja. Tabletissa on kolme miljardia maitohappobakteeria sekä C-vitamiinia vastustuskyvyn tueksi. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Markkinoija: Verman

ULTRAMAG® SUKROSOMIAALINEN MAGNESIUM 187,5 MG (30 pss.) -ravintolisä on suojattu fosfolipidi- sekä sukresterimatriiseilla, jotka takaavat magnesiumin hyvän imeytyvyyden sekä maha-suolikanavan sietokyvyn. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Sopii raskauden tai imetyksen aikana ja kasvisruokavalioon.

Markkinoija: Sabora