Kevään uutuudet Lähiapteekissa

Kauden mielenkiintoisimmat uutuudet nyt Lähiapteekkien hyllyssä.

Zysils-imeskelytabletit lievittävät kurkkukipua

Zysils appelsiini-hunaja 3 mg ja Zysils sitruuna 3 mg (24 tabl.) ovat äkillisen kurkkukivun oireenmukaiseen paikallishoitoon tarkoitettuja itsehoitolääkkeitä aikuisille ja yli 6-vuotiaille. Annostus on 1 imeskelytabletti enintään kolme kertaa vuorokaudessa tarpeen mukaan. Zysils-imeskelytabletit ovat sokerittomia ja niiden vaikuttava aine on bentsydamiinihydrokloridi. Kysy lääkäriltä tai apteekista neuvoa ennen lääkkeen käyttöä, jos olet raskaana tai imetät. Tutustu pakkausselosteeseen. Markkinoija: Teva Finland

Mucoratio-poretabletit limaiseen yskään

Mucoratio 600 mg -poretabletit (10 tabl.) irrottavat limaa ja helpottavat sen poisyskimistä vilustumissairauksien aiheuttamien keuhkoputkentulehdusten yhteydessä. Yksi poretabletti päivässä aikuisille. Sitruunanmakuisten poretablettien vaikuttava aine on asetyylikysteiini. Varmista lääkkeen sopivuus itsellesi lääkäriltä tai kysy neuvoa apteekista, jos olet raskaana tai imetät. Käänny lääkärin puoleen, ellet tunne oloasi paremmaksi tai jos tunnet olosi huonommaksi viiden päivän jälkeen. Tutustu pakkausselosteeseen. Itsehoitolääke.
Markkinoija: Teva Finland

Spartofer hoitaa raudan puutetta

Spartofer 100 mg (50 kaps/ 100 kaps) hoitaa tehokkaasti raudan puutetta ja sen aiheuttamaa anemiaa. Yksi kapseli sisältää 100 mg rautaa. Spartofer 100 mg kapseli, rauta (II) glysiinisulfaatti. Aikuisille ja yli 6-vuotiaille (paino vähintään 20 kg) 1 kapseli päivässä tyhjään vatsaan. Varmista lääkkeen sopivuus itsellesi lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on jokin sairaus tai käytät muita lääkkeitä. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Markkinoija: Verman

Auvoin-nenäsuihke hoitaa ja kosteuttaa

Auvoin® A-vitamiini nenäsuihke (20 ml) on hoitava Suomessa kehitetty kolmitehoinen nenäsuihke kuivien nenän limakalvojen kosteuttamiseen ja hoitoon. Pitkäaikaisesti vaikuttava uutuus sisältää Avitamiinia, seesamiöljyä ja aloe veraa. Suihkutetaan nenään tarvittaessa 1–3 suihkausta 2–3 kertaa päivässä. Riittoisassa nenäsuihkeessa ei ole säilöntäaineita. Tuote on tarkoitettu aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille.
Markkinoija: Verman

Alflorex® rauhoittaa ärtyvän suolen oireita

Alflorex® (30 kaps) sopii ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon. Valmiste sisältää ainutlaatuista B. longum 35624 bifidobakteerikantaa, jonka on osoitettu vähentävän ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) oireita, kuten vatsan turvotusta ja ilmavaivoja, vatsakipua sekä ripulia ja ummetusta. Uutuus sopii jatkuvaan käyttöön. Vain yksi kapseli päivässä. Saatavilla vain apteekista. CE-merkitty lääkinnällinen laite.
Markkinoija: Biocodex

Apteekki nesteytys pore lisää imeytymistä

APTEEKKI Nesteytys Pore (10 tabl.) -uutuus auttaa, kun tarvitaan nesteytystä. Hiilidydraatti-elektrolyyttiliuos parantaa veden imeytymistä fyysisen suorituksen aikana. Raikkaan appelsiininmakuinen poretabletti sisältää glukoosia ja elimistölle tärkeitä suoloja optimaalisessa suhteessa. Aikuisille ja lapsille 6 kk ikäisestä lähtien. Annostus pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Markkinoija: Medifon