Kivun taltuttajat

Apteekkien valikoimasta löytyy apua moneen kipuun ja jomotukseen. Itsehoidossa kipulääkkeitä tulee kuitenkin käyttää väliaikaisesti. Tuotteiden saatavuus voi vaihdella apteekeittain.

DICLOFENAC RATIOPHARM-GEELI AUTTAA NYRJÄHDYKSISSÄ

Diclofenac ratiopharm 23,2 mg/g (50, 100 ja 150 g) on tulehduskipugeeli kivun paikalliseen, oireenmukaiseen hoitoon akuuteissa nyrjähdyksissä ja venähdyksissä. Se lievittää tulehdustilaan liittyvää kipua ja turvotusta. Vaikuttava aine diklofenaakki. Annostelu vain kaksi kertaa päivässä. Valmiste on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön aikuisille ja vähintään 14-vuotiaille. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: Teva Finland

THERMACARE LIEVITTÄÄ KIPUA LÄMMÖN AVULLA

ThermaCare on kliinisesti tutkittu lämpötyyny, joka rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja lievittää lihaksissa esiintyvää kipua. Tasainen lämpö ulottuu syvälle ihoon ja lisää verenkiertoa alueella. Se saa lihasjännityksen laukeamaan ja lievittää kipua kohdennetusti. Valitse pakkausvaihtoehto hoidettavan alueen perusteella: Niska ja hartiat 3 kappaleen pakkaus tai selkä ja alaselkä 2 kappaleen pakkaus.

Markkinoija: Navamedic

IBUVER AUTTAA KIPUUN JA KUUMESEEN

Ibuver 400 mg (10 ja 30 tabl.) on tehokas itsehoitolääke esimerkiksi päänsärkyyn, hammas-särkyyn ja kuukautiskipuihin. Se myös alentaa kuumetta. Vaikuttavana aineena on nopeavaikutteinen ibuprofeeni-DL-lysiini. Tabletti on helposti nieltävä ja sen voi tarvittaessa
puolittaa.

Ibuver-tabletit tilapäisiin kipu- ja kuumetiloihin. Vaikuttava aine ibuprofeeni-DL-lysiini. Ei alle 20 kg painaville tai alle 6-vuotiaille lapsille eikä raskaana oleville. Varmista lääkkeen sopivuus itsellesi lääkäriltä tai apteekista. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: Verman

BURANAGEL SOPII LIHAS- JA NIVELKIPUUN

Buranagel 50 mg (100 g) on ibuprofeenia sisältävä, iholle levitettävä geeli, joka auttaa paikallisesti lihas-ja nivelkivussa. Geeli on tarkoitettu lyhytaikaiseen oireenmukaiseen hoitoon hyvänlaatuisissa vammoissa, kuten venähdyksissä, nyrjähdyksissä ja ruhjeissa.


Markkinoija: Orion

MOVEX LIIKKUJAN AVUKSI

MOVEX Glukosamiini Active on yhdistelmävalmiste aktiivisille liikkujille. Se sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja C-vitamiinia. MOVEX Glukosamiini Combi on tarkoitettu tuki- ja liikunta-elimistölle. Tuote sisältää glukosamiinia sekä luustolle tärkeitä kalsiumia ja D3-vitamiinia. MOVEX ICE kylmä-kuumavoide on lihas-ja nivelkipujen lievitykseen. MOVEX ICE kylmägeeli helpottaa kiputilojen hoitoa. MOVEX ICE pikakylmäpussi on käyttövalmis, kun kylmähoitoa tarvitaan. MOVEX ICE -Roll-on kylmägeeli ja MOVEX SUPER ICE MSM-kylmägeeli sopivat työperäiseen tai urheiluvammoista johtuvaan lihas- ja nivelkipuun.


Markkinoija: Orion

MOBILAT AUTTAA MONIPUOLISESTI

Mobilat emulsio- ja geelivoiteet (50 ja 100 g) vähentävät kipua, tulehdusta, turvotusta ja nopeuttavat vaurioituneen kudoksen paranemista. Ihoystävällinen emulsiovoide sopii herkälle ja kuivalle iholle ja sitä voidaan käyttää okkluusiosidoksessa urheiluvammoissa.

Mobilat emulsiovoide ja geeli lihas- ja nivelkipujen paikallishoitoon. Vaikuttavat aineet: Mukopolysakkaridipolysulfaatti, salisyylihappo, lisämunuaisen kuorikerroksen uute (vastaten kortikosteroideja). Sivele Mobilatia kerran tai useita kertoja päivässä kipualueelle. Vain terveelle iholle. Ei alle 12-vuotiaille ilman lääkärin määräystä. Vaivojen pitkittyessä neuvottele käytöstä lääkärin kanssa. Älä käytä, jos olet allerginen jollekin vaikuttavalle aineelle tai apuaineelle. Valmisteen joutumista silmiin tai limakalvoille on vältettävä. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: STADA Nordic.