Kohti kevättä uutuuksilla

Apteekeissa kevät näkyy runsaina ja monipuolisina uutuuksina.

FEMISAN BALANCE BAKTEERIVAGINOOSIN HOITOON

Femisan Balance (7x5ml) -emätingeeliä
käytetään bakteerivaginoosin hoitoon
tai oireiden uusiutumisen ehkäisyyn. Tuotteen maitohappo palauttaa emättimen luonnollisen pH:n ja bakteeritasapainon. Estää pahanhajuisen vuodon muodostumista ja limakalvoärsytystä. Glykogeeni edistää maitohappobakteereiden kasvua. Valmistettu Suomessa.

Markkinoija: Orion

SYSTANE COMPLETE LIEVITTÄÄ SILMIEN ÄRSYTYSTÄ

Säilöntäaineeton Systane Complete (10 ml) on yhdistelmävalmiste, jonka on kliinisesti osoitettu lievittävän kaikentyyppistä silmien ärsytystä, väsymystä ja kuivuutta jopa kahdeksan tunnin ajan. Se suojaa kyynelkalvoa ja antaa sille optimaalista kosteutta ja lipidejä. 97 % potilaista arvioi kokemuksensa hyväksi tai erinomaiseksi käytettyään Systane Complete -silmätippoja.


Markkinoija: Alcon

DESODROP SUOJAA JA VOITELEE SILMIÄ

Desodrop (8 ml) -uutuus hoitaa silmiä tulehduksen ja infektion yhteydessä sekä ennen silmäkirurgisia toimenpiteitä ja niiden jälkeen. Lisäksi se edistää paranemisprosessia. Suojaavat ja voitelevat silmätipat on tarkoitettu lapsille ja aikuisille. Tuote sisältää otsonoitua öljyä ja liposomeja. Silmätipat vakauttavat kyynelkalvon lipidikerrosta, vähentävät kosteuden haihtumista ja lievittävät oloa välittömästi.


Markkinoija: Bausch&Lomb

APTEEKIN MÖLLER D-VITAMIINI EXTRA EI RÖYHTÄYTÄ

Uusi Apteekin Möller D-vitamiini extra (60 kaps.) sisältää omega-3-rasvahappojen lisäksi 50 μg D-vitamiinia vastustuskyvyn vahvistamiseksi ja K2-vitamiinia luuston hyvinvointiin. Ainutlaatuisen refluksia estävän enterokapselin ansiosta tuote ei aiheuta kalanmakuisia röyhtäyksiä.


Markkinoija: Orkla

MINISUN D-VITAMIINI JUNIOR NALLE MAISTUU PÄÄRYNÄLLE

Minisun D-vitamiini Päärynä Junior Nalle 10 μg (100 tabl.) -uutuuden avulla voi helposti turvata lapsen päivittäisen D-vitamiinin saannin. Tuote on päärynän makuinen ja nallen muotoinen tabletti, joka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. D-vitamiini on tarpeellinen lasten luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina. Lisäksi se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Markkinoija: Verman

BEPANTHEN EYE SILMÄTIPAT SÄÄSTÖPAKKAUKSESSA

Bepanthen Eye silmätipat (2x10ml) uudessa säästöpakkauksessa. Silmätipat sisältävät yhdistelmän, jossa dekspantenolin rauhoittavat, hoitavat ja silmää virkistävät ominaisuudet yhdistyvät hyaluronihapon kosteuttavien ominaisuuksien kanssa. Tehokas tuote antaa pitkäkestoisen avun kuiville silmille ilman säilöntäaineita. Pullo säilyy avattuna 12 kuukautta. Sopii piilolinssien käyttäjille.

Markkinoija: Bayer

APTEEKKI LADY KARPALO + C AIDOISTA MARJOISTA

APTEEKKI Lady Karpalo + C (10 poretabl.) -uutuudesta saa raikkaan juoman, jonka väri ja neutraali maku tulevat aidosta karpalosta. Se sisältää vahvan annoksen eli 1 500 mg karpalotiivistettä, mikä vastaa 9 grammaa tuoreita marjoja. Lisäksi tuotteessa on 500 mg C-vitamiinia. Uuutuus edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Ravintolisä.

Markkinoija: Medifon

RELA TIPOISSA UUSI KOOSTUMUS

Rela Tipat UUSI (8 ml) ja Rela Tipat + D3 UUSI (8 ml) sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa. Päiväannos eli 5 tippaa sisältää 3 miljardia maitohappobakteeria. Rela Tipat D-vitamiini sisältää lisäksi 10 mikrogrammaa D-vitamiinia. Uudistuneet RELA-tipat eivät sisällä palmuöljyä ja ne valmistetaan Suomessa.


Markkinoija: Verman

BIOGAIA GASTRUS LISÄÄ HYVIEN SUOLISTOBAKTEERIEN MÄÄRÄÄ

BioGaia Gastrus (30 purutabl.) on vahva, kahden Lactobacillus reuteri -maitohappobakteerikannan yhdistelmä. Molemmat kannat esiintyvät luontaisesti ihmiselimistössä, ja toinen on eristetty suomalaisesta äidinmaidosta. Uutuus maistuu miedosti mandariinilta. Annostus on 1–2 purutablettia päivässä kuurina
vähintään kahden viikon ajan.


Markkinoija: BioGaia

TEPE SUPREME PUHDISTAA HAMPAAT

TePe Supreme (Soft ja Compact Soft) -hammasharjassa on kahdenpituisia harjaksia. Pidemmät harjakset puhdistavat syvemmältä hampaiden välistä ja ienrajasta, kun lyhemmät puhdistavat hampaiden muut pinnat hellävaraisesti. Kapeneva harjaspää helpottaa vaikeisiin paikkoihin pääsyä. Hammasharjassa on luistamaton varsi, peukalotyyny ja lämmittämättä taivutettava kaula.


Markkinoija: Oriola

VITA-C -SARJA VASTUSTUSKYVYN TUEKSI

Vita C Chew 500 mg (150 tabl.) on appelsiinin ja mandariinin makuinen C-vitamiinitabletti, joka sisältää 500 mg C-vitamiinia. Vita C 500 mg + Sinkki + D-vitamiini (120 tabl.) maistuu mansikalta ja sisältää 500 mg C-vitamiinia ja lisäksi 15 mg sinkkiä ja 50 μg D-vitamiinia. Molemmat pureskeltavat uutuudet on kehitetty vastustuskyvyn tueksi. Tuotteet valmistetaan Hämeenlinnassa ja ovat saatavilla vain apteekeista.

Markkinoija: Vitabalans