Lähiapteekeissa monia uutuuksia

Lähiapteekkien valikoimaan on tullut monta mielenkiintoista uutuutta elämän kaikkiin vaiheisiin.

CLINIC BY JORDAN GENTLE REPAIR HELLII HAMPAITA

Clinic by Jordan Gentle Repair -hammastahna (75 ml) on hellävarainen ja miedosti vaahtoava uutuustahna. Se ehkäisee hampaiden vihlomista ja korjaa alkavia kiillevaurioita. Tuotteella on Joutsenmerkki. Clinic by Jordan -sarjassa on tarjolla myös kierrätysmuovista valmistettuja hammasharjoja. Tuotteet apteekeista. Markkinoija: Orkla

BETHOVER B12+FOOLIHAPPO+B6 MUISTIN TUEKSI

Bethover B12- + Foolihappo + B6-vitamiini  (100 tabl.) tukee muistia. Uutuus myös vähentää väsymystä. Pieni nieltävä tabletti ei sisällä väri-, säilöntä-, maku- tai makeutusaineita. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.
Markkinoija: Verman

PEHMOKONNA JUNIOR OMENANMAKUISENA

Minisun D 10 mikrog Pehmokonna Junior omena (60 kpl, ja 120 kpl) on hyvänmakuinen pehmeä ja pureskeltava lasten D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. D-vitamiini on tarpeellinen lasten normaalille kasvulle ja luiden kehittymiselle. Lisäksi se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Annostus: 1 kpl päivässä. Suositellaan yli 3-vuotiaille.  Markkinoija: Verman

FOOLIHAPPO SUUSUIHKE IMEYTYY NOPEASTI

Foolihappo suusuihkeen (25 ml) sisältämä metyylifolaatti imeytyy posken limakalvolta suoraan verenkiertoon. Makuna on mustikka. Päiväannos (2 suihkausta) sisältää 200mcg foolihappoa. Mikäli olet raskaana tai suunnittelet raskautta, suositellaan foolihappoa otettavaksi 400mcg päivässä (4 suihkausta) raskauden 12 viikolle asti.
Markkinoija: Nordic Health

BERTIL´S PROSTASIN FORTE ETURAUHASEN HYVINVOINTIIN

bertil´s Prostasin Forte (60 tabl.) on ravintolisä miehille normaalin virtsasuihkun ylläpitämiseen ja testosteronitasojen ylläpitämiseen. Uutuus sisältää viittä tehoainetta, sahapalmua, granaattiomenaa, lykopeeniä ja seleeniä sekä sinkkiä, joka edistää testosteronitason pysymistä normaalina. Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa.
Markkinoija: bertil´s health

BERTIL´S TESTO BOOST SEKSUAALISEN HYVINVOINNIN TUEKSI

bertil´s Testo Boost (60 tabl.) on ravintolisä miehille seksuaalisen kyvyn ja halukkuuden edistämiseen. Se sisältää neljää tehoainetta, EnoSTIM-kasviuuteseosta, Tribulus terrestris -uutetta, B6-vitamiinia ja sinkkiä, joka ylläpitää veren normaalia testosteronitasoa sekä hedelmällisyyttä. Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa.
Markkinoija: bertil´s health