Lasten parhaaksi

D-vitamiini ja muut ravintolisät auttavat lapsen hyvinvoinnin tukemisessa. Apua saatetaan tarvita myös kesäisissä nirhamissa. Tuotteiden saatavuus voi vaihdella apteekeittain.

DLUX INFANT -SUIHKEESTA KÄTEVÄSTI D-VITAMIINIA

Dlux Infant D3 -vitamiinisuusuihke on suunniteltu erityisesti vauvoille ja lapsille. Suihke on helppo ja nopea annostella pienellekin lapselle. Suun limakalvolta imeytyvänä tuote ei aiheuta vatsavaivoja herkkävatsaisillekaan lapsille. Tuote ei sisällä makeutus-aineita. Päiväannos eli 1 suihkaus sisältää 10 μg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

Markkinoija: Bertil ́s Health

MINISUN-SARJA MAISTUU LAPSILLE

Minisun Junior D Nalle, Minisun Junior D Apina, Minisun Junior D Pehmokonna, Minisun Junior D Pehmokonna omena, Minisun Junior D Vinski (60-tai 100 kpl) -sarjan hyvänmakuiset, pureskeltavat ravintolisät on tarkoitettu turvaamaan lasten D-vitamiinin saanti. Minisun Super Defence Pehmodino Junior (60 kpl) on pureskeltava ravintolisä lasten D3- ja C-vitamiinin sekä sinkin saannin turvaamiseen.

Markkinoija: Verman

HANSAPLAST ON PIKA-APU HAAVOILLE

Hansaplast-sarjan haavanhoitotuotteiden avulla haavan paraneminen on nopeaa. Helppokäyttöinen Hansaplast Haavanhoitosuihke puhdistaa nopeasti ja auttaa ehkäisemään infektioita. Ihoystävälliset Hansaplast Sensitive -laastarit suojaavat haavaa lialta ja bakteereilta. Hansaplast Haavanhoitovoide nopeuttaa ihon parantumista ja vähentää arpeutumista.

Markkinoija: Tamro

OMEGALIVE SOPII PIENILLEKIN

Omegalive (45 tabl.) on hedelmäisen makuinen omega-3-kalaöljyvalmiste, joka maistuu myös perheen pienimmille. Pehmeä, geelimäinen tabletti maistuu raikkaasti appelsiinilta ja sitruunalta, ja siinä on käytetty vain luonnollisia väriaineita. Kahden kappaleen päivä-annos sisältää jopa 700 mg omega-3-rasvahappoja sekä 10 mg lasten luuston normaalia kasvua ja kehitystä tukevaa D3-vitamiinia. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

Markkinoija: Orion

IBUXIN SIIRAPPI ON NESTEMÄINEN SÄRKYLÄÄKE

Ibuxin siirappi, ibuprofeeni, (100 ml) on mansikanmakuinen itsehoitolääke lasten lievän tai kohtalaisen kivun sekä kuumeen lyhytaikaiseen hoitoon. Pakkaus sisältää annosruiskun, joka mahdollistaa tarkan annostelun suun kautta.

20mg/ml: Lapset yli 6 kk ja 7 kg. 40mg/ml: Yli 1-vuotiaat lapset. Älä käytä, jos lapsesi on allerginen ibuprofeenille. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: Teva Finland