Liikkujan avuksi

Lähiapteekkien valikoimasta löytyy liikuntaa harrastaville tukituotteita lihasjumeihin ja palautumiseen.

APTEQ CRAMVEX LIHAKSILLE
JA HERMOSTOLLE

APTEQ CRAMVEX, aikaisemmin Crampex, (120 tabl.) sisältää yhdistelmän hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja
B-vitamiinikompleksia (B12-B9-B6-B2-B1).
APTEQ CRAMPEX PORETABLETTI (14 tabl.) on appelsiinin ja greipin makuinen magnesiumporetabletti. Se sisältää myös elektrolyyttejä, joten se sopii hyvin kesähelteisiin. Magnesiumsitraatti edistää lihaksien ja hermoston normaalia toimintaa ja B-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa.

Markkinoija: Fennogate

MOVEX-SARJA KIPUUN JA TOIMINTAAN


MOVEX COLD&HOT-KYLMÄ-KUUMAVOIDE
(150 ml) sopii lihas- ja nivelkipujen lievitykseen. MOVEX GLUKOSAMIINI ACTIVE -YHDISTELMÄVALMISTE (120 tabl.) on suunnattu aktiivisille liikkujille. MOVEX KOLLAGEENI PLUS -YHDISTELMÄVALMISTE (60 ja 90 kaps.) tukee nivelten hyvinvointia. MOVEX GLUKOSAMIINI STRONG (120 tabl.) on vahva ja kasvipohjainen glukosamiinivalmiste.

Markkinoija: Orion

KYLMÄGEELI KIPUUN JA VENÄHDYKSIIN

KYLMÄGEELI RATIOPHARM (150 ml) lievittää lihas- ja nivelkipua sekä turvotusta venähdyksissä, nyrjähdyksissä ja rasitusvammoissa. Valmiste auttaa laukaisemaan lihasjännitystä ja nopeuttamaan lihasten palautumista rasituksen jälkeen. Väriaineeton ja kirkas geeli ei tahraa.


Markkinoija: Teva Finland

VOLTNATURA RASITTUNEILLE LIHAKSILLE


VOLTNATURA (50 ml ja 100 ml) on
kasviuutteiden ja eteeristen öljyjen yhdistelmä. Lääkkeetön ja hajusteeton geeli sisältää arnikkia, rohtosammakonputkea ja hevoskastanjaa, jotka rauhoittavat rasittuneita lihaksia. Minttu ja lamosalali viilentävät ja virkistävät, ja aloe vera kosteuttaa.
Soveltuu päivittäiseen käyttöön.


Markkinoija: Haleon Finland

MAGNECIT URHEILIJOILLE JA KUNTOILIJOILLE


MAGNECIT (60, 100 ja 200 tabl. sekä 100 ja 200 purutabl.) on tehokas, suosittu ja hyvin imeytyvä magnesiumsitraattivalmiste. Se ylläpitää lihasten, sydämen ja hermoston hyvinvointia sekä edesauttaa palautumista. Ravintolisä sopii kaikille urheilijoille ja
kuntoilijoille.


Markkinoija: Decem Pharma

ARTHROBALANS PLUS NIVELTEN HYVINVOINTIIN


ARTHROBALANS PLUS (120 tabl.) sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, orgaanisen rikin lähteenä toimivaa MSM:ää sekä C-vitamiinia. Näistä rakennusaineista rustosolut voivat muodostaa uusia rustoproteiineja sekä nivelnestettä. Neljän tehoaineen yhdistelmä tukee nivelten hyvinvointia ja auttaa ylläpitämään toimintakykyä läpi elämän.


Markkinoija: Vitabalans