Lisäpotkua arjen kiireisiin

Aktiivisen elämän tueksi on tarjolla ravintolisiä ja vitamiineja, jotka antavat energiaa arkeen. Kipuun ja flunssan aiheuttamaan kolotukseen löytyy omat taltuttajansa.

Elinvoimaa arkeen

Multivita Plus on Suomen suosituin monivitamiinituote (IQVIA MAT 2018). Se tukee normaalia kasvua, kehitystä ja elintoimintoja. Helposti nieltävässä tabletissa on 16 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja hivenainetta. Ei sisällä A-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Sokeriton. Ei keinotekoisia makeutusaineita. Tutustu pakkausselosteeseen ennen käyttöä. Markkinoija Orion Oyj.

Raikas D3-vitamiini

DeviSol 20 mikrog on raikas imeskelytabletti, jolla varmistaa päivittäisen D-vitamiinin saannin. Suomen suosituin D3-vitamiinitabletti (IQVIA MAT 9/2018 ) maistuu sitrukselle. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Tutustu pakkausselosteeseen ennen käyttöä. Markkinoija Orion Oyj.

B-vitamiinia elimistön tueksi

Beko Strong on monipuolinen B-vitamiinivalmiste, joka sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia B-ryhmän vitamiineja. B-vitamiinit edistävät elimistön normaalia energia-aineenvaihduntaa ja ovat välttämättömiä hermoston normaalille toiminnalle. Tuote on laktoositon, gluteeniton, hiivaton, liivatteeton, soijaton, maidoton. Tutustu pakkausselosteeseen ennen käyttöä. Markkinoija Orion Oyj.

Vitamiineista lisäenergiaa

Minisun Monivitamiini Vahva on monivitamiinitabletti, joka sisältää kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa. Tuote sisältää muun muassa reilusti D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Sisältää myös mustikkauutetta. Laktoositon, gluteeniton, soijaton, liivatteeton. Tutustu pakkausselosteeseen ennen käyttöä. Markkinoija Oy Verman Ab.

Imeskelytabletti kipeälle kurkulle

Septabene-imeskelytabletissa on tehokas yhdistelmä paikallista tulehduskipulääkettä bentsydamiinia ja antiseptisesti vaikuttavaa ainetta setyylipyridiiniä. Se hoitaa kurkun, suun ja ikenien kipua ja tulehdusta. Kolmivaikutteinen imeskelytabletti puuduttaa, desinfioi ja eliminoi taudinaiheuttajia. Vaikutus tuntuu 15 minuutin sisällä tabletin ottamisesta. Aikuiset ja yli 12-vuotiaat voivat ottaa tarvittaessa 3–4 tablettia vuorokaudessa. 6–12-vuotiaille vain lääkärin määräyksestä. Tutustu pakkausselosteeseen ennen käyttöä. Markkinoija Krka Finland Oy.

Apua kipuun ja tulehdukseen

Burana-C lievittää tilapäisiä kipu- ja särkytiloja sekä virusten aiheuttaman flunssan ja influenssan oireita. Tuote sisältää ibuprofeenia ja C-vitamiinia (askorbiinihappo). Ibuprofeeni estää kivun välittymistä keskushermostoon vähentämällä tulehdusta ja kipua voimistavien välittäjäaineiden muodostumista. C-vitamiini osallistuu elimistön entsyymireaktioihin ja toimii antioksidanttina. Tutustu pakkausselosteeseen ennen käyttöä. Markkinoija Orion Oyj.