Mielenkiintoisia uutuuksia

Lähiapteekeissa on taas tarjolla monia mielenkiintoisia uutuuksia.

KALAÖLJYÄ JA D-VITAMIINIA MAISTUVASTI LAPSILLE

Minisun Omega Junior Tutti Frutti (45 palaa) on uutuusmaku suosittuun lasten Minisun Omega Junior -sarjaan. Pureskeltava geelipala turvaa omega-3 rasvahappojen ja D-vitamiinin saannin. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Uutuus on valmistettu kestävän kehityksen periaattein tuotetusta kalaöljystä. Tuote on laktoositon, maidoton ja gluteeniton. Markkinoija Verman.

Rauta-arvot nopeasti koholle suihkeella

Rauta suusuihke 5 mg imeytyy tutkitusti ja välittömästi posken limakalvolta verenkiertoon ohittaen suoliston haasteet. Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Uuniomenan makuinen uutuus ei aiheuta ummetusta. Sopii henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Vuoden 2018 Euroopan paras uusi terveystuote. Markkinoija Nordic Healthsprays.

KOSTEUTTAVAA SUOJAA KUIVILLE SILMILLE

Bevita Eye -tuotteet ovat uudistuneet. Bevita Eye Pro tipat (pullo 10 ml) ja Bevita Eye Pro silmätipat (20 x 0,5 ml) sisältävät säilöntäaineetonta silmätippaliuosta, joka soveltuu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Tuote kosteuttaa, suojaa, voitelee ja tasapainottaa silmiä. Soveltuu käytettäväksi piilolinssien kanssa. Markkinoija Orion.

SOLU-UUTTEET SUOJAAVAT IHOA

Probicare on uusi täyteläinen, ihon omaa puolustusta suojaava perusvoide kuivalle iholle. Voide sisältää Lactococcus lactis -solu-uutetta, joka auttaa vahvistamaan ihon omaa läpäisyestettä suojaten ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä. Glyseroli ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja karitevoi pehmentää ihoa. Pakkauskoot 30 g, 200 g ja 500 g. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Hajustamaton. Markkinoija Orion.

ITSEHOITOLÄÄKE LIMAISEN YSKÄN HOITOON

Ratiopharm toi apteekin hyllyihin kaksi mansikanmakuista ambroksoli-valmistetta itsehoitolääkkeinä limaisen yskän hoitoon. Ambroxol ratiopharm 3 mg/ml 100 ml on oraaliliuos 6–12-vuotiaille lapsille ja Ambroxol ratiopharm 6 mg/ml 100 ml on oraaliliuos aikuisille. Vaikuttava aine on ambroksolihydrokloridi. Tutustu huolella pakkausselosteeseen. Markkinoija Ratiopharm Oy.

D-VITAMIINIA JA OLIIVIÖLJYÄ TALVEKSI

Minisun-tuoteperheen uutuus on helposti nieltävä öljykapseli, joka sisältää D3-vitamiinia ja korkealaatuista ekstra-neitsytoliiviöljyä. Minisun D3-vitamiini Oliiviöljykapseli (100 kaps.) on luonnollinen vaihtoehto päivittäiseen D-vitamiinin saannin täydentämiseen. Kapseleissa on kaksi vahvuutta, 50 mg ja uutuusvahvuus 100 mg. Markkinoija Verman.